تایمینگ 9-10-10-28
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...3890219858.png
آقا مفهوم latency چیه؟
هر چی کم تر باشه نتیجش بهتره یا بد تر؟
تایمینگ 9-10-10-28
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...3890219858.png
آقا مفهوم latency چیه؟
هر چی کم تر باشه نتیجش بهتره یا بد تر؟
|
|
این اعداد هر چقدر کمتر باشن بهتره.ولی باید عدد READ-WRITE بالا برهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (27-11-14)
ولتاژ رو چه زمانی باید بالا برد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا به ولتاژ دست نزنم؟
seyed mamali (27-11-14)
نه لازم نیست . این کار نیاز به وقت دارد.باید بهترین حالتی که سیستم استیبل هست رو پیدا کنی .روی فرکانس رم هم سعی کن مانور بدی .ولی در کل نتیجه گیری من از رمهای شما این هست که چیپ های خوبی ندارد که تایمینگ به این شکل بسته شده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته نیما جان تجربه خوبی در این زمینه دارد. از ایشون هم کمک بگیر .
MAZY (27-11-14), seyed mamali (27-11-14), مهدی بهادرفر (27-11-14)
یه نگاه به شات من بندازید...وضعیت رم من چه طوره؟؟نیاز به تنظیمات داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم CPU یه ذره مشکل داره!!!چرا مقدار Orginal بیشتره؟؟؟
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
چطوری رو فرکانس کار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا از 1600 بذارم رو 1800 مشکلی ایجاد نمیشه؟
شمام اوضاع رمت مثه خودم خرابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه تغییرات از اساتید سوال کن من تو مال خودمم موندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 27-11-14 انجام شده است
seyed mamali (27-11-14)
|
|
مشکل ایجاد نمیشه . باید تست کنی . قاعدتا مموری کنترلر پردازندت مشکلی نداره . مگر اینکه رم هات ریپ بزنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (27-11-14), seyed mamali (27-11-14), مهدی بهادرفر (27-11-14)
گذاشتم رو 1800 دیدم سیستم بالا نمیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد که دوباره ری استارت کردم اومدم برش گردونم به حالت قبل دیدم فرکانس خود به خود رو عدد 1100 هست.
اومدم برش گردونم به 1600 که قبلا بود دیدم اصلا دیگه همچین گزینه ای نیست.
1400 بود و 1700 وچند تا گزینه ی دسگه که گذاشتمش رو 1400 بالا اومد.
تایمینگم خود به خود به حالات دیفولت برگشت.
شد 11-11-11-28برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (27-11-14)
من فعلا کارشمارو دنبال میکنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اساتید سرشون شلوغه...مارو تحویل نمیگیرن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 28-11-14 انجام شده است
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks