seyed mamali (27-11-14)
تو بنچمارک ها نمره ی رم من از یه رم 4 گیگ کمتر میشه.
نمره گرافیکمم از یه 6750 کمتر میشه.
با چند برنامه مختلف امتحان کردم ولی همیشه نمرات پایین میشه.
بایوس مادربردمم تازه آپدیت کردم.
البته اینم بگم که توبازی های سنگین اصلا مشکلی ندارم.
مثلا قارکرای 4 رو با مانیتور فول اچ دی با بالاترین تنظیمات راحت اجرا میکنم.
فقط سوالم اینه چرا اینقدر نتایج بنچمارکم پایین میشه.
چون گرافیک و رمم رو دسته دوم خریدم میترسم مشکلی داشته باشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم سیستمم:
Processor: AMD FX 8320
Graphics Card: ASUS HD7970 DirectCU II
Power: Enermax Revolution Xt 730W Gold
Motherboard: ASUS M5A99FX Pro R2
Memory: Corsair XMS3 8GB 1600Mhz C11 DDR3
seyed mamali (27-11-14)
|
وقتی میگید که یک بازی سنگین رو با جزئیات بالا اجرا میکنید و هیچ نوع مشکلی ندارید به این معناست . قطعات سیستم شما سلامت هستند .زیاد ذهنتون رو درگیر نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed 111 (27-11-14), MAZY (27-11-14), seyed mamali (27-11-14), مهدی بهادرفر (27-11-14)
خب درسته روون اجرا میشه ولی بلاخره شاید یجای کار میلنگه.
سیستم من فقط همین یه گیر رو نداره.مشکلات دیگه هم داره که شاید همه به هم مربوط باشن.
مثلا تو اورک کردن سی پی یو من به مشکل بر خوردم.
اون تنظیماتی که گفتین برای اور کردن انجام بدم رو هم نتونستم انجام بدم.چون خیلی از گزینه ها تو برنامه AMD OverDrive غیر فعال و تغییر ناپذیر بودن.(چراشو نفهمیدم)
سی پی یوی منم که بدون اور کردن عدد بالاتر از حد معمول رو نشون میده(هر که دید گفت انگار اور شدست بازم کسی چراشو نفهمید)
خلاصه کلام اینکه آدم وقتی 4 میلیون پول سیستم میده به صورت ناخداگاه حساس میشه دست خودش نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (27-11-14)
اون مسئله کلاک بیشتر به خاطر توربو پردازنده هست .که از فرکانس 3500 MHz تا 4000 مگاهرتز تقویت میشه .با یک کم افزایش ولتاژ.پس این اور نیست این امکانات توربو پردازنده هست که تو پردازنده های اینتل هم نمونش هست .
این که با برنامه AMD OVERDRIVE نمیتونید تغییر بدید . به احتمال زیاد بر میگرده به تنظیمات بایوس و یا در حالت اتوماتیک بودن تنظیمات مخصوص کانفیگ CPU .که با مطالعه با دفترچه مادربردتون پیداش میکنید .
MAZY (27-11-14), seyed mamali (27-11-14), مهدی بهادرفر (27-11-14)
توی یه فروم دیگه خوندم یکی مشکلش شبیه من بود ولی بعدش یه هارد ُssd خرید نمره سخت افزارش به رقم واقعی رسید.
ممکنه از هارد باشه؟
ممکنه از بایوس کارت گرافیک باشه؟
کلا بایوس کارت گرافیک رو چطور میشه آپدیت کرد؟
seyed mamali (27-11-14)
از بایوس گرافیک نه . شما باید ببینی تو کدوم قسمت ضعف داری . با تست های مجزا SISSOFT SANDRA متوجه میشی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
الان چجوری میشه این تست رو انجام داد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار خاصی داره؟
این مشکل پایین بودن تو بنچمارک فقط مخصوص من نیست شاید خیلیا این مشکل رو داشته باشن و دنبال جواب بگردن.
شاید خلیا اگه تو گوگل سرچ کنن این تاپیک بیا بالا.
پس خواهشا اگه راهی به ذهنتون میرسه بگین شاید هم بدرد من خورد هم دیگران.
seyed mamali (27-11-14)
الان سرعت رم سیستم شما روی چند است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تست مال الان هست
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...4369243725.png
این هم مال هفته قبل
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...6456418018.png
تست دوم زمانی بود که تنظیمات مادربردو دست کاری کرده بودم ولی تست اول در حالت دیفالت هست.
آخرین ویرایش توسط MAZY در تاریخ 27-11-14 انجام شده است
seyed mamali (27-11-14)
روی همون تنظیمات 1600 بگذاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks