کدک های klite codec pack را نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود بر شما
اقا من دو سالی هست که من پس از خریدن کارت گرافیک با یک مشکل روبرو هستم (با گرافیک انبرد مادربرد این مشکل نبود) :
هماهنگ نبودن صدا و تصویر در اکثریت مطق فیلمها
اکثرا صدا 100 میلی ثانیه جلوتر از تصویر هست ولی ممکنه تا 200 میلی ثانیه جلوتر و یا عقب تر هم برسه ،
چه با پلیرهای مختلف مثل pot player - vlc - mpc و چه با پلیرهای دی/و/ی/بی مثل dvbvi/ewer - dvbdr/eam مشکل پا برجاست
چندین بار تعویض ویندوز هم افاقه نکرد
یکی از بچه ها قبلا گفته بود چون سیستمت ضعیف هست نمیکشه که خوب بنظر منطقی نمی امد چون این سیستم بعد از نصب گرافیک برای پخش فیلم sd هم مشکل داره
به نظر شما مشکل سخت افزاری هست ؟ این رو هم بگم سوکت موس و کیبورد مادربرد از ابتدا خراب بود و الان از درگاه usb وصلشون کردم
سپاس
cpu : e2200
ram : 4gb ddr2
vga : asus en210
mb : Gigabyte GA G31M ES2C
psu : p330a
hdd : wd
|
کدک های klite codec pack را نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (02-05-15)
به لحاظ نرم افزاری همه جوره امتحان کردم ، این کداکها رو تنها نصب کردم - با کداکهای دیگر نصب کردم - 64 بیت نصب کردم پاک کردم 32 بیت نصب کردم.چندین بار ویندوز رو تعویض کردم.کدک های klite codec pack را نصب کنید .
درایور گرافیک و صدا باید اپدیت باشن
aramrahgozar (02-05-15)
ممنون از پاسختون هر دو اپدیت هستنددرایور گرافیک و صدا باید اپدیت باشن
با Your Uninstaller Pro کدک هایی که نصب کردین همشون رو انیستال کنید و این رو نصب کنید و نتیجش رو بگین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://cznic.dl.sourceforge.net/proj....1.7.8.x64.exe
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 02-05-15 انجام شده است
aramrahgozar (02-05-15)
|
ممنون از لطفتون ولی فکر نکنم مشکل از کداک باشه بخاطر اینکه من چند بار ویندوز تعویض کردم و یکبار پیش از نصب هر برنامه ای k lite code pack رو نصب کردم که تداخل کداک نداشته باشه ولی بازم اینجوری شد ، در اصل این مشکل با اضافه شدن کارت گرافیک اینجوری شد.ضمن اینکه در dvbviewerمن خودم میتونم کداک مورد نظر رو انتخاب کنم اونجا که دیگه نباید تداخل کداک داشته باشه.با Your Uninstaller Pro کدک هایی که نصب کردین همشون رو انیستال کنید و این رو نصب کنید و نتیجش رو بگین.
http://cznic.dl.sourceforge.net/proj....1.7.8.x64.exe
با خود برنامه فیلمتون رو اجرا کنید نه با ویندوز مدیا پلیر یا هر برنامه پلیر دیگه ایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (02-05-15)
قبلا این برنامه رو هم تست کردم مشکل برقرار بود. اگر با این برنامه سینک باشه باز هم به کارم نمیاد چون هم من برای تماشای فیلمها و ویدیوها از potplayer بخاطر راحتی و قدرتش استفاده میکنم و هم برای d/v\b از پلیر مخصوص این کار استفاده میکنم.با خود برنامه فیلمتون رو اجرا کنید نه با ویندوز مدیا پلیر یا هر برنامه پلیر دیگه ای
حالا اگر بحث نرم افزاری رو کنار بگذارم احتمال اینکه کارت گرافیک تازه خریداری شده اکبند گارانتی دار ، خراب باشه کمتر از مادربرد قدیمی چند سال کار کرده هست دیگه؟
فک نکیکنم مشکل از گرافیک باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک رو ببرید زیر استرس تا ببنید مشکل داره یا نه.
در مورد نرم افزار هم توی پلیر ها از MPC و KMPlayer قوی تر نیستش. که بشخصه MPC رو بهتر از KM میدونم.
aramrahgozar (02-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks