سلام امروز هرچند دقیقه مانیتورم برای چند ثانیه سیاه میشه دوباره برمیگرده دریور کارت گرافیگمو آپدیت کردم تنظیمات مانیتورو ریست کردم برنامه های اضافی رو پاک کردم درست نشد ممنون میشم کمک کنید
مانیتور benq24
390x کارت گرافیک
سلام امروز هرچند دقیقه مانیتورم برای چند ثانیه سیاه میشه دوباره برمیگرده دریور کارت گرافیگمو آپدیت کردم تنظیمات مانیتورو ریست کردم برنامه های اضافی رو پاک کردم درست نشد ممنون میشم کمک کنید
مانیتور benq24
390x کارت گرافیک
|
از چه کابلی واز چه پورتی مونیتور رو به کارت گرافیک متصل کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن درایور ؟
سلام امید خان کابل hdmi
ورژن radeon-crimson-15.12-win8.1-64bit
- - - Updated - - -
ممکنه از کابل باشه
سلام امید خان کابل hdmiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن radeon-crimson-15.12-win8.1-64bit
- - - Updated - - -
ممکنه از کابل باشه
با dvi تست کن نتیجه رو اطلاع بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (25-12-15)
دی وی آی ندارم میشه با یه کابل hdmi دیگه تست کنم
|
مونیتور باید کابل dvi داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (25-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks