با سلام .نمی دونم چرا چهار پنج روز که تصویر مانیتور بعد از چند دقیقه خیلی سیاه و تاریک میشه و مثلا اگر ویدئویی پخش کنم چیز زیادی نمی شه دید.چرا این جوریه ؟کمکم کنین لطفا
با تشکر
با سلام .نمی دونم چرا چهار پنج روز که تصویر مانیتور بعد از چند دقیقه خیلی سیاه و تاریک میشه و مثلا اگر ویدئویی پخش کنم چیز زیادی نمی شه دید.چرا این جوریه ؟کمکم کنین لطفا
با تشکر
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirshahr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا نوع مونیتور خود را بفرمائید
اکر مونیتور شما از نوع crt است میتونه بخش های ولتاژ مشکل داشته باشه
mehrdad_ab (13-05-13)
سلام مانیتورم LG flatron f700b هست.آیا قابل تعمیر هست؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirshahr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی مانیتور شما قابل تعمیر است ولی میزان هزینه بستگی انصاف تعمیر کار داره ولی فکر نکنم بیشتر 20 تومن بشه ( مانیتور تمیر crt قیمتی حدود 40 تومن داره )
اگر براتون امکان داشته باشه مونیتور lcd یا led تهیه بفرمائید برای سلامتی چشم و بدنتون قویا توصیه میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (13-05-13), STUXNET (13-05-13)
اين مدل مانيتور ها ارزش تعمير ندارن يه Led بگيرين هم مصرف برقش كمتره هم براي چشمتون ضرر نداره
اگه خواستيد من يه دست دومش رو دارم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks