برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدممنون از دوستان عزیز که وقت گذاشتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 ماه پیش بود دیدم هارد صدای تق تق تق تق میداد انگار وقتی که سیستم روشن میکنم صدای تقه ای میده. سیستم خاموش کردم.گفتم شاید مشکل از پاور باشه هارد اضافیم جداش کردم.مشکلش حل شد.!!! دیگه تق تق نمیکرد.
اینم اروری که بعد از اینکه با سلام وصلوات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ویندوز بالا میاد میده!!
به همراه عکس پاور
من بخوام برای ویندوز 7 نصب کنم هیچ درایوری برای این کارت پیدا نکردم.آیا همچین درایوری وجود داره؟ من که پیدا نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر هست بگید برم دانلود کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
NVIDIA GeForce FX 5500
یعنی مشکل از پاور هست؟

Bookmarks