اره داداش با کابل dvi از وقتی که مانیتورو چند سالی که خریدم باهشرو سه تا گرافیک کار کردم مشکلی نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره داداش با hdmi که وصل میکنمبه ترتیب مثل عکس میشه یعنی کامپوترو خاموش کردم کابود وصل کردم از اون قسمت که لودیتگ میاد و ویندوزهای که نصب کردی میزنه بهم ریخته مثل عکس میاد و همینطور ادامه داره تا وقتی که ویندوز زده در حال استارت بعدشم دیگه مثل عکس اخر میشه میزنه نو سینگال انگار چیزی وصل نکردی
اخه میدونی چرا گفتم از گرافیک کارت نیست چون کارت قبلیم hdmi داش اونم مشکل داشت رو اون حساب گفتم hdmi به دلمون مونده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک گیرند دیجیتال داریم باید اونو بیارم به مانیتو تی ویم وصل کنم ببینم اون میاد اگر بتونم مانیتوریم پیدا کنم که hdmi داشته باشه امتحان میکنم تا بفهم مشکل از کجاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks