پاسخ: سوال درمورد مقایسه این دو گرافیک ؟
نقل قول:
برا باس رم که گفتم
فقط 5 درصد تاثیر داره تو قدرتش
ینی مثلا اگه یه بازی ای کنی که با رم 1600 فریم 30 رو بده ، با رم 2400 فریم 32 رو میده
الان دو فریم در ثانیه اصلا برات حس میشه؟
ضمن اینکه اگه برا فریم دهی میکنی خدا ببخشه منتل AMD رو که روز به روز داره کامل تر میشه و هر بار هم کاربرا افزایش فریم رو حس میکنن تو نسخه های جدید درایورش
خوب الان برا 5 درصد میارزه 200 تومن فقط برا مادربرد بیشتر بدی و 40 تومنم برا رم بیشتر بدی و بدون CPU ی سری K هم که کل این بی تاثیر میشه و 50 تومنم برا cpu بیشتر بدی که کلا 300 تومن پول بیشتر بدی که چی؟ 5 درصد افزایش راندمان داشته باشی؟
چیپست Z بیشتر به درد اورکلاکرهای حرفه ای به بالا و گیمرهای فوق حرفه ای ای که 2 تا به بالا گرافیک رو کراس میکنن میخوره
ضمن اینکه الان بزار اوستا امید بیاد ببینیم قضیه ی xmp چیه دقیق
عمو سجاد : اینو میشه بیشتر توضح بدی خوب الان برا 5 درصد میارزه 200 تومن فقط برا مادربرد بیشتر بدی و 40 تومنم برا رم بیشتر بدی و بدون CPU ی سری K هم که کل این بی تاثیر میشه و 50 تومنم برا cpu بیشتر بدی که کلا 300 تومن پول بیشتر بدی که چی؟ 5 درصد افزایش راندمان داشته باشی؟
یعنی باید سری K باشه ؟
تصویر به اندازه ی موریانه میباشد :Love-ssa~! (1):
- - - Updated - - -
نقل قول:
عمو سجاد : اینو میشه بیشتر توضح بدی خوب الان برا 5 درصد میارزه 200 تومن فقط برا مادربرد بیشتر بدی و 40 تومنم برا رم بیشتر بدی و بدون CPU ی سری K هم که کل این بی تاثیر میشه و 50 تومنم برا cpu بیشتر بدی که کلا 300 تومن پول بیشتر بدی که چی؟ 5 درصد افزایش راندمان داشته باشی؟
یعنی باید سری K باشه ؟
نه لازم نیست که اگه رم بالای 1600 میگیری ، cpu تم حتما سری K باشه
نقل قول:
xmp چیه گلپسر امید؟
اوستا مرصاد ، 770 چیه گفتی؟
با هزینه ی 4 تومن راحت میتونه 290X بگیره که قابل قیاس با 770 نیست
رم باس 1600 و باس 2400 تفاوت قیمت شون اغلب بستگی به حجم رم داره . مثلا الان 8 گیگ 1600 با 2400 فرقشون تهش 40 تومنه
دائی شجاد
770 برای گیم خیلی خوبه
پرطرفدار ترین گرافیک بین گیمرهاست!!!!!
شما این تفاوت قیمت رو نسبت به چه برندی گفتی؟
دو تا ماژول 8 گیگ TridentX با باس 2400 قیمتش 730 تومن
دو تا ماژول 8 گیگ HyperX Fury با باس 1600 هم قیمتش 580 تومن هستش
مگه اینکه یه شبه ایران با امریکا ریلیشن شیپ زده باشه:Love-ssa~! (1):
ریلیشن شیبه؟ شیب ملایمه؟ :Love-ssa~! (1):
چه رفتی داره به پر طرفدار و کم طرفدار؟ اون برا هزینه ی 3 تومنه اما این که میخاد 4 تومن هزینه کنه و میتونه 290X که خیلی قویتر از 770 هه رو بخره ، چرا 770 بخره؟
خوب ، اولا که خودت میگی دو ماژول 8 گیگ ینی 16 گیگ ولی من گفتم کلا 8 گیگ
دوما که TridentX رو با کینگستون مقایسه کردی . این دو تا از لحاظ کیفیت زمینن تا آسمون پس قیمت این دو مدل هم زمینه تا آسمون (هر دو یه باس باشه رو میگما) . منظور من 1600 یه برند و با یه کیفیت ساخت با 2400 همون برند و با یه کیفیت ساخت هه
دوستان توی این چند روزه چند تا سیستم با کراسفایر 270 فروختم که در کنار قیمت مناسب (حدود 1.300 ) یه چیزی در حد تیتان قدرت داره :1. (26):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مصرف دو کارت در حالت کراسفایر هم ماکزیمم چیزی حدود 400 واته که بنظرم یکی از بهترین گزینه ها برای تهیه سیستم گیمینگ بسیار قوی است
نقل قول:
دوستان توی این چند روزه چند تا سیستم با کراسفایر 270 فروختم که در کنار قیمت مناسب (حدود 1.300 ) یه چیزی در حد تیتان قدرت داره :1. (26):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مصرف دو کارت در حالت کراسفایر هم ماکزیمم چیزی حدود 400 واته که بنظرم یکی از بهترین گزینه ها برای تهیه سیستم گیمینگ بسیار قوی است
یهنی هم r9 290x , gtx780 کارت خوبی ان ؟
نقل قول:
ریلیشن شیبه؟ شیب ملایمه؟ :Love-ssa~! (1):
چه رفتی داره به پر طرفدار و کم طرفدار؟ اون برا هزینه ی 3 تومنه اما این که میخاد 4 تومن هزینه کنه و میتونه 290X که خیلی قویتر از 770 هه رو بخره ، چرا 770 بخره؟
خوب ، اولا که خودت میگی دو ماژول 8 گیگ ینی 16 گیگ ولی من گفتم کلا 8 گیگ
دوما که TridentX رو با کینگستون مقایسه کردی . این دو تا از لحاظ کیفیت زمینن تا آسمون پس قیمت این دو مدل هم زمینه تا آسمون (هر دو یه باس باشه رو میگما) . منظور من 1600 یه برند و با یه کیفیت ساخت با 2400 همون برند و با یه کیفیت ساخت هه
:Love-ssa~! (1): اره همون شیب ملایم البت طبق گفته شما ها:wink:
بعدشم این دوستمون میخواد 16 گیگ رم داشته باشه نه 8گیگ!!!!!!!!!!!
درضمن بلهTridentX با باس 2400 رو اصلا نمیشه با HyperX Fury یبا ابس 1600 مقایسه کرد و تفاوت قیمت زیادی داره ولی TridentX رو رو برد 700 به بالا باس بست نه یه برد 480~465 !!!!
در ضمن هم میتونن هم 290X بخرن ولی از قطعاتش باس بالا پایین کرد من جمله رم رو باید 8 بخره ولییییییی استارتر گفتهههههههههههه 16 گییییییییییییییییییگگگگگگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نه یعنی اگه دو کارت 270 رو اگه کراس فایر کنید(یعنی دو کارت 270 خرید کنید و رو سیستمتون نصب کنید) قدرتی به مراتب بالاتر و در حد Titan داره
البته این هم گزینه ایده عالی هست که میشه تهیه کرد!
نقل قول:
بله 780 و 290 کارتهای خوبی هستند ولی برای خرید آنها باید بیش از 2 میلیون هزینه کنید
r9 270 حدود 650 قیمت داره و دو عدد از این کارت قدرتی بیشتر از یک عدد 780 یا 290 داراست
روی تصویر پست قبل کلیک کنید ریویوی کاملی از 2 عدد 270 در نرم افزارهای مختلف مشاهده میکنید
نقل قول:
:Love-ssa~! (1): اره همون شیب ملایم البت طبق گفته شما ها:wink:
بعدشم این دوستمون میخواد 16 گیگ رم داشته باشه نه 8گیگ!!!!!!!!!!!
درضمن بلهTridentX با باس 2400 رو اصلا نمیشه با HyperX Fury یبا ابس 1600 مقایسه کرد و تفاوت قیمت زیادی داره ولی TridentX رو رو برد 700 به بالا باس بست نه یه برد 480~465 !!!!
در ضمن هم میتونن هم 290X بخرن ولی از قطعاتش باس بالا پایین کرد من جمله رم رو باید 8 بخره ولییییییی استارتر گفتهههههههههههه 16 گییییییییییییییییییگگگگگگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
نه یعنی اگه دو کارت 270 رو اگه کراس فایر کنید(یعنی دو کارت 270 خرید کنید و رو سیستمتون نصب کنید) قدرتی به مراتب بالاتر و در حد Titan داره
البته این هم گزینه ایده عالی هست که میشه تهیه کرد!
مگه TridentX روی z97 با قیمت 520 تومنی جواب نمیده ؟
نقل قول:
مگه TridentX روی z97 با قیمت 520 تومنی جواب نمیده ؟
چرا جواب نمیده, جواب میده
ولی مثل این میمونه که رو پراید NOS بزنی:Love-ssa~! (1):