پاسخ: سوال درمورد مقایسه این دو گرافیک ؟
نقل قول:
گرفتم چی میکی ولی میشه بیشتر توضیح بدی ؟
جواب دادنش که اوکی,مشکلی نداره
ولی
خوب شما اونطور که من متوجه شدم گیمینگتون معمولیه یا نهایتا نیمه حرفه ای(حرفه ای به کسای میگن که در سطح کشوری بازی میکنن و حداقل سیستماشون 20 تومنه ولی شما که داری 4 تومن هزینه میکنی ,گیمینگتون معمولیه یا نهایتا نیمه حرفه ای!!!!)
این رم Gskill رو روی برد های که حداقل 800 یا 1 تومن باشه ,ببندی خودشو نشون میده ولی رو یه برد 480 تومنی نه
در ضمن این نوع رم کینگستون اتو اور هستش یعنی بصورت اتوماتیک اور میشه که کم نیاره و برای کاربری شما فوقالعاده هستش و همچنین بردتون!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
سجاد جان 270 با 270x تفاوت ساختاری ندارند و فقط کلاک کارت اول کمی کمتر از سری x است که اونم با یه تنظیم ساده ردیف میشه :wink:
کراسفایر توی اکثر بازیهای جدید که گرافیک سنگین آنها نیاز به پردازش قوی داره به خوبی عمل میکنه
مسلما توی بازیهای قدیمی یا بازیهای نچندان پیچیده کراسفایر بازدهی خوبی نداره که بنظرم اهمیتی ندارد (چون این بازیها با یک گرافیک هم معمولا به راحتی اجرا میشوند)
پینوشت : میثم جان اگر پستهای بنده باعث تردید شما در انتخاب قطعه میشه بفرمائید تا حذفشون کنم
هدفم فقط راهنمائی برای خرید بهترین قطعات با کمترین بودجه بود :give_rose:
آها برا بازی های ساده هه که بازدهی کم داره
متوجه شدم
تفاوت 270 و 270X هم آره ، ندیده بودم . فقط تو اورکلاک هه
ممنون اوستا نیما
:give_rose:
نقل قول:
اقا سجاد شوما الان داری از منهتن پست میزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:Love-ssa~! (1):
داداشه گلم مگه استارتر میخواد رکورد 4400 Gskill زو بزنه که داری بهش میگی اینو بخره!؟!؟!؟!؟!
همون HyperX Fury کفایت میکنه برای ایشون!!!
کفایت کنه
جهت اطلاعش بود
سئوال کرد ، منم جواب داد
نگفتم حتما بخره که
اتفاقا خودمم بهش میگن 1600 کافیه که TridentX این باس رو نداره
ضمنا رم 8 اش هم 50 تومن با اون رمی که میگی تفاوت داره
نقل قول:
جواب دادنش که اوکی,مشکلی نداره
ولی
خوب شما اونطور که من متوجه شدم گیمینگتون معمولیه یا نهایتا نیمه حرفه ای(حرفه ای به کسای میگن که در سطح کشوری بازی میکنن و حداقل سیستماشون 20 تومنه ولی شما که داری 4 تومن هزینه میکنی ,گیمینگتون معمولیه یا نهایتا نیمه حرفه ای!!!!)
این رم Gskill رو روی برد های که حداقل 800 یا 1 تومن باشه ,ببندی خودشو نشون میده ولی رو یه برد 480 تومنی نه
در ضمن این نوع رم کینگستون اتو اور هستش یعنی بصورت اتوماتیک اور میشه که کم نیاره و برای کاربری شما فوقالعاده هستش و همچنین بردتون!!!!!!!!!!!!
اور اصلا نمیکنم و نخواهم کرد میخام معمولی مصرفش کنم با باس خودش که مثلا زده 2400 ! مگه 2400 رو انجام نمیده ؟ کدومش اتوماتیک میشه اور ؟
دوستان نظرتون درمورد این کارت چی اه ؟ از لحاظ فریم فقط دورده از ti 780 , gtx980 پایینتره
قیمتشم بیاد ایران حدود 1.250 تومنه . امتیاز 9.9 رو دادن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
اور اصلا نمیکنم و نخواهم کرد میخام معمولی مصرفش کنم با باس خودش که مثلا زده 2400 ! مگه 2400 رو انجام نمیده ؟ کدومش اتوماتیک میشه اور ؟
رم کینگستون
- - - Updated - - -
نقل قول:
دوستان نظرتون درمورد این کارت چی اه ؟ از لحاظ فریم فقط دورده از ti 780 , gtx980 پایینتره
قیمتشم بیاد ایران حدود 1.250 تومنه . امتیاز 9.9 رو دادن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باید گرونتر از این چیزی باشه که فک میکنید!
صد در صد 1.250 نیست!!!
نقل قول:
رم کینگستون
- - - Updated - - -
باید گرونتر از این چیزی باشه که فک میکنید!
صد در صد 1.250 نیست!!!
زده 350 دلار ! حال ایران بیاد میشه دلار 3600 تومنی ! 3600* 350 =1260000
یعنی حتما باید اور بشه جی اسکیل با باس 2400 ! تا بتاونه بلس 2400 نشون بده
نقل قول:
زده 350 دلار ! حال ایران بیاد میشه دلار 3600 تومنی ! 3600* 350 =1260000
یعنی حتما باید اور بشه جی اسکیل با باس 2400 ! تا بتاونه بلس 2400 نشون بده
:Love-ssa~! (1):اینجا ایرانه قیمتی که میکشن روش رو حساب نکردی ,قیمت وارد کننده,قیمتی که فروشنده میکشه ,در ضمن کالای نسل جدیده (مثل گوجه سبز نوبره:lol:) قیمتش باید بیشتر از قیمت جهانی باشه
----------------------------------------------------
نه اصلا نیازی به اور نیسن باسش بالا هست نیازی نیست
ولی
کینگستونی که باسش معمولی اگه نیاز به توان و راندمان بالاتری باشه ,خودش بصور اتوماتیک اور میکنه که این یه مزیتش در مقابل اینکه یه کالای معمولیه
نقل قول:
:Love-ssa~! (1):اینجا ایرانه قیمتی که میکشن روش رو حساب نکردی ,قیمت وارد کننده,قیمتی که فروشنده میکشه ,در ضمن کالای نسل جدیده (مثل گوجه سبز نوبره:lol:) قیمتش باید بیشتر از قیمت جهانی باشه
----------------------------------------------------
نه اصلا نیازی به اور نیسن باسش بالا هست نیازی نیست
ولی
کینگستونی که باسش معمولی اگه نیاز به توان و راندمان بالاتری باشه ,خودش بصور اتوماتیک اور میکنه که این یه مزیتش در مقابل اینکه یه کالای معمولیه
پس بچاپ پچابه !!!!! عجببببب ! ایران دیکه ! :lol:
نقل قول:
پس بچاپ پچابه !!!!! عجببببب ! ایران دیکه ! :lol:
راستی شما کی میخوای سیستمت رو تهیه کنی؟
نقل قول:
راستی شما کی میخوای سیستمت رو تهیه کنی؟
سیستم سراغ داری ؟ این 970 اومده دهنم آب افتاد ! اگه قیمتش از این فراتر باشه ! گرافگیه دیکه میگیرم .