M3RS4D 50062 (18-09-14)
خِدا رِه شوکِر قبولِّه هاکِردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اون اوری یه پردازنده ی 4 هسته ای 8 نخ بنام 4790K رو میده 1.1 تومن اما AMD یه پردازنده ی 8 هسته ای 8 نخ رو میده 1.1 تومن با همون کارایی یا یه کم کمتر (البته AMD اشتباه بزرگی رو این مدلش کرد که نجومی کرد قیمت شو وگرنه در مقابل کارایی ، AMD حدود 10 درصد ارزونتر میده. هر چن تو ایران بازم گرونتر میکنن این 10 درصد رو برا CPU که کلا اصلا دیگه نمیارزه خریدش)
پس قیمت رو با کارایی اش بسنج
خوب گلپسر اولا این بررسی ها تحت دایرکت ایکس 11 بود . 290X به نسبت 780Ti حدود 8 درصد ضعیف تره و به نسبت Black حدود 10 درصد تحت دایرکت ایکس 11
دوما مونطور که میدونی AMD امسال رابط منتل رو زد که تحت اون ، کارایی گرافیک هاش بین 5 تا 45 درصد افزایش پیدا میکنه ینی با منتل راحت 290X ، از Black تحت دایرکت ایکس 11 جلوتر میافته (برا لینک لطفا خودت دیگه بگرد)
اما جدیدا مایکروسافت هم دایرکت ایکس 12 رو قراره منتشر کنه که سر و صداهایی هم داره . حالا باید منتظر تست های بین دایرکت ایکس 12 و منتل بمونیم (البته تو حالت آزمایشی ، دایرکت ایکس 11 و 12 رو بضی جاها تست شد اما نهایی اش هنوز بیرون نیومد)
بلک که هیچ چی قیمتش نجومی هه . 290X در مقابل 780TI که کمتر از 10 درصد ازش قویتره اونم تحت دایرکت ایکس 11 ، 600 تا 500 تومن اختلاف دارن و به نسبت قیمت ، 290X خیلی به صرفه هه (البته برا این استارتر که گفتم اگه قرار نیست پاور بخره ، با توجه به مصرف 780 بهتره)
M3RS4D 50062 (18-09-14)
من سربازتم دائیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه 780 رو داشتیم با R5 داشتیم مقایسه میکردیم که من حرفت رو قبول نداشتم!!!!
بابا من که گفتم این دوتا high end هستن و در کل اگه بخوایم بسنجیم یکین ولی خو موضوع تاپیک این بود که حالا بین این دوتا کدومش بهتره و چرا 780 بهتر و تحت مقایسه اون سایت 780 برنده شد!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب حالا برحسب نیاز این دوستمون که گیم 780 بهتره ولی اگ باز تخصصی تر بسنجیم حرفت درسته دائی R9 290X قوی تره!!!
ولی برای گیم که میخوان رو سیستمشون تهیه کنن این گرافیک رو 780 مناسب تره براشون ولی حالا بر حسب انتخابشون باید حواسشون به پاور هم باشه که توانش سیستمشون رو تامین کنه و هم چنین گرافیک رو...
SajjadKhati (18-09-14)
|
رفیق بحث ما درمورد گرافیگه ! اینکه معلومه تو سی پیو همه میدونن اینتل برتره ! البته ناکفته نمونه سیسات بعضی سایتاس که جنسشون فروش بره ! من باشم amd میکرم چون با توجه قیمت و کارایش ! میخام call of duty 11 یا بتل فیلد 4 بازی کنم مطمئنم خوب جواب میده . هر دور شرکت کارت خوبی میزنن ولی کفتم gtx گرون میده . اگه سیپوم باشه باز amd میگیرم چون باتوجه به قیمتش باز کارمو راه میندازه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط maysamsina در تاریخ 18-09-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (18-09-14), SajjadKhati (18-09-14)
ولی نظرم اینکه از i5 استفاده کنی تا از amd البته apu های خوبی داره ولی بازم تصمیم با خودتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (18-09-14), SajjadKhati (18-09-14)
والله چی بکم شاید fx 8370 ببندم . مخصوصا سری جدیدشم اومده که 95 وات مصرف داره . قیمتش خوبه . ولی اینو بکم من خودم طرفدار AMD هستم ولی اینو همیشه دیدم که اینتل مادربردهای متنوع تری داره تو اسلات کرافیکش و رم و.. مثلا تو همین کرافیک برای AM3+ فقط یک نوع مین داره که اونم تو ایران نیست منظورم PCI EXPRESS 3 که ساپورت کنه .. اگر FM2+ سی پیو خوبی میزد 100 درصد میخریدم . چون کششون پایینه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (18-09-14), SajjadKhati (18-09-14)
بله این هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بروز بودن intel
بروز بودن بردش
امکانات بیشتره برد های intel
همه اینا هستن
در مقابل انتخاب شما هستن و وظیفه من اینه که تا اونجایی که میدونم بهتون بگم تا بتونید بهترین انتخاب رو کنید
به قول امیر نوری همه گرینه های ما هم رو میزه هم زیره میزه هم تو گونیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (18-09-14)
الان ینی سیستم نداری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه میخای کل سیستم رو بخری؟
پس چرا فقط گرافیک رو براش تاپیک زدی؟
maysamsina (18-09-14)
سیستم دارم ولی pci express 2 ساپورت میکنه . یکی میکه اینتل ببند یکی میکه ای ام دی ببند نمیدونم . قاطی کردیم .
SajjadKhati (18-09-14)
|
الان چه قطعات دیگه ای میخای بخری و چقد پول داری و مدل قطعات فعلی ات چیه؟
سر amd , اینتلش موندم ! یه لب تاب دارم . و یه سیستم am2+ ! قبلم مشاوره کرفتم . نظر خودم am3+ ولی نمیاد مینش که pci e 3 ساپورت کنه باتوجه وقمیتش ! fm2+ سیپو بدردبخور مثل am3+ نمیزنه ! موندم اکه نشه انتل ب---م !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (18-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks