اولا که مقایسه تو سایتای مختلف ,متفاوته!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی تفاوت نه انچنان که کل تست رد بشه(حرفت رو قبول دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بعدشم یه سوال دیگه این تفاوت 290x با 780 چقدره مگه (خودم الان دارم میگم فاصله کمی داره ولی خوب بر حسب نیاز بعضی جاها اون یکی بر اینکی قلبه میکنه و برعکس)
(cpu چه ربطی به گرافیک داره؟)
این که فقط اومدم مثال زدم برای دوستی که گفته بود :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو بکم روی کاغذ یا غیره و.... نداره چیری که شرکت میده بیرون میکه آقا این مدلش اینط.ری اه و مثل ایرانم نیست که کلک ملک بزنن ! هیچ شرکتهای بزرگ نمیان خودشونو خراب کنن ! همه چی تو تست و عمل معلوم میشه
که جوابشونم دادم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعدشم این دلیل نیست که مثلا چون از بخش پردازندش(AMD رو میگم) کشیده بیرون ,پس با پردازنده هایی که بیرون میده بگه که من کشیدم کنارا , اگه هم پردازندم با یه پردازنه اینتلی که نصفه پردازنده منه کم اورد ,از ما نادیده بگیر که, این چه حرفیه میزنی اخهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعدم فدات شم شوما اومدی گرافیکی amd خودشو ترکونده تا بده بیرون رو نباید با یه 780 معمولی nvidia بررسی کردی که شما این290x رو باید با titan black مقایسه کنی!!! که منم این گفتم و شما هم قبول نکردی!رو کاغذ میدیم ، قبول نداری ، رو مقوا میدیم ، قبول نداریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن یه چیزی هم یادم رفت بگم ,هرچند خودت هم میدونی سیستم های بر پایه amd فوقالعاده عالی هست
ولی
برای حرفه ای که توان مالی معمولی دارن ,مخصوصآ من تو خیلی از شرکت های طراحی دیزاین و این بنریا و خیلی جاهای دیگه رو دیدم سیستم های گرافیکیشون بیشتر بر پایه amd هستش(البت این شرکت های معمولی رو میگم نه اونایی که تو تجریش و سمت میدون کاج و بالا هستن که سیستماشون همشون 20 30 میلیونی هستش که بر پایه intel)
ولی نه برای ما ها که سیستم های گرافیکیمون تهش برای گیم مثله بیوشوک اونم رو گرافیک متوسط!!!!!!!!!!

Bookmarks