اینو بکم روی کاغذ یا غیره و.... نداره چیری که شرکت میده بیرون میکه آقا این مدلش اینط.ری اه و مثل ایرانم نیست که کلک ملک بزنن ! هیچ شرکتهای بزرگ نمیان خودشونو خراب کنن ! همه چی تو تست و عمل معلوم میشه
اینو بکم روی کاغذ یا غیره و.... نداره چیری که شرکت میده بیرون میکه آقا این مدلش اینط.ری اه و مثل ایرانم نیست که کلک ملک بزنن ! هیچ شرکتهای بزرگ نمیان خودشونو خراب کنن ! همه چی تو تست و عمل معلوم میشه
M3RS4D 50062 (18-09-14), SajjadKhati (18-09-14)
|
|
یعنی همه ی شرکت ها مشخصاتی که میدن درسته؟!؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس قطعا این مقایسه 100% اشتباه!!!
Intel Core i7 4770K vs AMD FX 9590
منظور از رو کاغذ اینه که رو کاغذ شاید تعداد هسته بیشتری داشته باشه
کش بیشتری داشته باشه
فرکانس بیشتری داشته باشه
ولی در عمل کم میاره(از اون قدرتی که باید داشته باشه (این قدرت هم بر حسب مشخصات میگن ,مثلا 9590 ,16مگ کشه و 8 هسته ذاتی و فرکانس 5 گیگا هرتز که حتما باید 4770K رو که 8مگ کشه و 4 هسته ذاتی داره (+4 هسته مجازی) و فرکانس3.9 داره رو باید راحت تو تست شکست بده و باید حتما 9590 چیزی حدود 2 برابر 4770K باشه که میبینیم نیست!!!))
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 18-09-14 انجام شده است
Admiral_Hunter (18-09-14), maysamsina (18-09-14), SajjadKhati (18-09-14)
رفیق بحث ما درمورد گرافیگه ! اینکه معلومه تو سی پیو همه میدونن اینتل برتره ! البته ناکفته نمونه سیسات بعضی سایتاس که جنسشون فروش بره ! من باشم amd میکرم چون با توجه قیمت و کارایش ! میخام call of duty 11 یا بتل فیلد 4 بازی کنم مطمئنم خوب جواب میده . هر دور شرکت کارت خوبی میزنن ولی کفتم gtx گرون میده . اگه سیپوم باشه باز amd میگیرم چون باتوجه به قیمتش باز کارمو راه میندازه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط maysamsina در تاریخ 18-09-14 انجام شده است
ولی نظرم اینکه از i5 استفاده کنی تا از amd البته apu های خوبی داره ولی بازم تصمیم با خودتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (18-09-14), SajjadKhati (18-09-14)
والله چی بکم شاید fx 8370 ببندم . مخصوصا سری جدیدشم اومده که 95 وات مصرف داره . قیمتش خوبه . ولی اینو بکم من خودم طرفدار AMD هستم ولی اینو همیشه دیدم که اینتل مادربردهای متنوع تری داره تو اسلات کرافیکش و رم و.. مثلا تو همین کرافیک برای AM3+ فقط یک نوع مین داره که اونم تو ایران نیست منظورم PCI EXPRESS 3 که ساپورت کنه .. اگر FM2+ سی پیو خوبی میزد 100 درصد میخریدم . چون کششون پایینه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بروز بودن intel
بروز بودن بردش
امکانات بیشتره برد های intel
همه اینا هستن
در مقابل انتخاب شما هستن و وظیفه من اینه که تا اونجایی که میدونم بهتون بگم تا بتونید بهترین انتخاب رو کنید
به قول امیر نوری همه گرینه های ما هم رو میزه هم زیره میزه هم تو گونیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (18-09-14)
|
|
الان ینی سیستم نداری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه میخای کل سیستم رو بخری؟
پس چرا فقط گرافیک رو براش تاپیک زدی؟
maysamsina (18-09-14)
سیستم دارم ولی pci express 2 ساپورت میکنه . یکی میکه اینتل ببند یکی میکه ای ام دی ببند نمیدونم . قاطی کردیم .
SajjadKhati (18-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks