M3RS4D 50062 (18-09-14), maysamsina (18-09-14)
ای چه گیری افتادیم چقد سئوال میکنی گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بدتر عمل کردش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جزئیات رو کاغذ میگه بهتره ، میگی نه
جزئیات تستا میگن بهتره میگی نه
خا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه از لحاظ اختلاف قیمت میخای بگی تو ایران از چن لحاظ باید بررسی شه . اولا که همیشه تو ایران ، محصولات AMD گرونتر از بازار جهانیش بفروش میرسن مخصوصا CPU و APU هاش. دوما که انویدیا همیشه گرونتر از AMD محصولاتشو میفروشه و سوما که خوب نمیگیم گرونتر کردن انویدیا همیشه غیر منطقیه مثلا تو همین 780 نسبت به 290X پنجاه وات 780 مصرفش کمتره که نمیشه ازش چش پوشی کرد . ینی 20 درصد مصرف برق کمتر نسبت به رقیبش اما کلا انویدیا به گرون فروشی عادت کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دائی سجاد شوما سالاری
اصن هرچی شوما بگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیا بریم خره nvidia بگیریم بگیم چرا گرون فروشی میکنی فلان فلان شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب radeon که قیمتش تو ایران بالاه
nvidia که کلان گرون فروشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتاشون ممولا تو یه رنجه
nvidia که بیشترین فروش رو داره
------------------------------------------------
amd هم معمولا برای کسایی که میخوان بیشترین هزینه ای رو که میکنن ازش استفاده کنن
ولی خوب الان تو این مقایسه این دوتا تقریبا یکی هستن بابا به پیر به پیغمبر تفاوتی نمیکنه یعنی مثلا nvidia رو این دوستمون بخره ,نمیکشه مثلا COD ghost رو بازی کنه ؟؟؟؟؟؟
یا مثلا اگه radeon بخره,نمیکشه مثلا COD ghost رو بازی کنه؟؟؟؟؟؟
-------------------
فرقی نمیکنه که (چرا فرق میکنه نه به این شدتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولی شمایی که دارید این همه هزینه میکنید ,میخواید این کیفیت رو برای کاهش x مقدار تونایی مصرفی برق ,y مقدار از کارایی گرافیک کم کنید؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (18-09-14)
خوب مگه من چی گفتم؟
من مگه گفتم تفاوت شون زمینه تا آسمون؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت همونیه که تو تست میبینی دیگه . زیاد هم نیست
والا قیمت دقیق هر دو کارت رو ندیدم
برا مصرف برق هم بستگی داره که اولا استارتر کدوم برند رو با چه هزینه ای انتخاب کنه . ینی کلا بخاد چقد هزینه کنه . و اینکه آیا پاور فعلی اش جواب گو هست یا نه اما در کل بدون تعویض پاور و با در نظر گرفتن مصرف برق 780 به صرفه تره از لحاظ مالی اما اگه بخاد پاور رو عوض کنه ، باید پولشم بررسی شه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (18-09-14)
ای قربونه پسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
780 به صرفه تره و ممولا نسبت به 290x کارایی بهتریی داره(نه انچنان زیاد) بر خلاف اینکه رو کاغذ مشخصات 290x قوی تره!!!!
اگرم باز بخوایم از رو تعصب ببینیم ,مردم با 780 بیشتر حال میکنن ,بازی شون رو بدون مشکل اجرا میکنه ولی اگه گرافیک مشکل داش یا قدرت کمی تو پردازش داشت مردم میرفتن سمتش؟؟؟ حتی با این که نسبت به رقیبش گرون تره ولی باز مردم میخرنش؟؟؟
حتی برای ما ایرانی ها 780 بهتره حتی در مقابل 295x مگه چه طیف وسیع کاربری داریم که بازی رو بخواد تو 4 تا مانیتور انجام بده که از 295x بخواد استفاده کنه؟
در مجموع هم من نظر اکیدم رو 780 هست
وسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 18-09-14 انجام شده است
SajjadKhati (18-09-14)
6 انگوسّه میبینی ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از لحاظ کارایی گفتم؟ از لحاظ قدرت که ثابت شده هه 290X از 780 قویتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ مصرف گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (18-09-14)
اینو بکم روی کاغذ یا غیره و.... نداره چیری که شرکت میده بیرون میکه آقا این مدلش اینط.ری اه و مثل ایرانم نیست که کلک ملک بزنن ! هیچ شرکتهای بزرگ نمیان خودشونو خراب کنن ! همه چی تو تست و عمل معلوم میشه
M3RS4D 50062 (18-09-14), SajjadKhati (18-09-14)
|
یعنی همه ی شرکت ها مشخصاتی که میدن درسته؟!؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس قطعا این مقایسه 100% اشتباه!!!
Intel Core i7 4770K vs AMD FX 9590
منظور از رو کاغذ اینه که رو کاغذ شاید تعداد هسته بیشتری داشته باشه
کش بیشتری داشته باشه
فرکانس بیشتری داشته باشه
ولی در عمل کم میاره(از اون قدرتی که باید داشته باشه (این قدرت هم بر حسب مشخصات میگن ,مثلا 9590 ,16مگ کشه و 8 هسته ذاتی و فرکانس 5 گیگا هرتز که حتما باید 4770K رو که 8مگ کشه و 4 هسته ذاتی داره (+4 هسته مجازی) و فرکانس3.9 داره رو باید راحت تو تست شکست بده و باید حتما 9590 چیزی حدود 2 برابر 4770K باشه که میبینیم نیست!!!))
Admiral_Hunter (18-09-14), maysamsina (18-09-14), SajjadKhati (18-09-14)
دائی چجوری گفتی که 290x قوی تره؟(روز از نو ,روزی از نوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فدات شم بارم برگشتیم سره خونه اول که
من میگم NVIDIA قوی تره با این حال کهradeon شاید مشخصاتش بالاتر باشه ولی تو عمل به اون صورت که باید باشه نیست!!!
بیین یه مقایسه ساده
384 : 256 + 128
512 : 256 + 256
radeon دارای 128 بیت بیشتره(شاید منطقی نباشه ولی هست)
و گیگ حافظه گرافیکی بیشتر ,انگار ورداری بهش یه گرافیکه 1 گیگی رو که 128 بیته بچسبونی ,گلپسر رادئون اونجور که باید از سخت افزارش نمیتونه استفاده کنه!!!!(در واقع باس بگم اصلا سیستم های amd - radeon برای کاربری های گیم خوب نیست ,نکه نشه روش بازی رو run کنی ولی در مقابل سیستم های intel - nvidia کم اورده!!!)
بحث تعصب هم نیست ,بحث عملکرده بهتره!!! نه چیزه دیگه
ولی با این حال که میگی radeon قویتره ,NVIDIA خیلی خیلی بهتر عمل میکنه
SajjadKhati (18-09-14)
حالا ول کن دیگه گلپسر . میدونی و میدونیم و میدونن که 290X از 780 بهتره
هی ادامه میدی چقد؟
cpu چه ربطی به گرافیک داره؟ همه میدونن AMD الان 10 ساله که از توسعه ی cpu کنار کشید و به بخش گرافیک اومد . اون مشخصات cpu ای که گفتی روی کاغذ بخاطر دو دلیله که اینتل همیشه موفقه . اول بخاطر فناوری Hyper Thread هه که بصورت مجازی کار هسته ی واقعی رو میکنه ینی 4790 که چهار هسته ی مجازی داره ، از لحاظ کارایی ، با این فناوریش ، هیش فرقی با 9590 که هشت هسته ایه نداره . این دور موندن AMD از cpu باعث شد که عملا از تکنولوژی های روز cpu عقب بیفته و اینو همه میدونن . این کار اینتل هم باعث شد کارایی cpu هاش دو برابر بیشتر بشه و چون از اون طرفم هسته های 2 برابر کمتری داره تو واقعیت ، مصرفشم 2 برابر کم شد. پس عملا بخاطر عقب موندن AMD از cpu ها ، اگه میخاد مقایسه انجام شه ، باید تعداد Hyper Thread سی پی یوی اینتل با تعداد هسته های واقعی AMD که از این تکنولوژی ساپورت نمیکنه برابر باشن
بدشم که ملومه بازم بخاطر عقب افتادن AMD از CPU ، اینتل هر بار داره معماری شو عوض میکنه که AMD به نسبت کمتر این کار رو میکنه تا جایی که دیگه AMD خط تولید سی پی یو شو دیگه بست (یا تا 2015 قراره ببنده) و دیگه رفت سمت APU ها
پس این از قضیه ی رو کاغذ برا CPU ها کی میگی
حالا چه ربطی به گرافیک داره؟ AMD از همون 10 سال پیش که به سمت گرافیک روی آورد مخصوصا از نسل Radeon 7000 اش پیشرفت هایی هم پای انویدیا داشت و ازش عقب نموند (اگه هم عقب مونده باشه بسیار کم و رقابت تنگاتنگ)
دوما من بهت لینک دادم . رو هوا که نگفتم . اون یکی از معتبرترین سایت برا تست و حتی تحقیق هه
بجز اون به این تست ها هم نگا کن :
NVIDIA GeForce GTX 780 - Benchmarks
AMD Radeon R9 290X Review - Performance
این همون سایتی هه که سایت Gpuboss.com وقتی میزنی R9 290X رو در مقابل Gtx 780 مقایسه کنه ، برا تست 3D Mark 11 Graphics برا gtx 780 رو میره از این سایت میگیره و برا R9 290X رو از این سایت :
Mobile Graphics Cards - Benchmark List - NotebookCheck.net Tech
میخام بگم کلا تست های gpuoss چون یکی از این میگیره و یکی از اون کاملا غلط هه که R9 290X رو گفت 25101 و برا اون 14020 (نه که برا R9 290X بیشتر شده باشه بگما) که حقیقت اش برا 290X هست 15630 و برا 780 هست 14020
یا این سایت :
AnandTech Portal | The AMD Radeon R9 290X Review
آبی 780 و قرمز 290X هه
سایتای معتبر میدیم ، قبول نداری ، رو کاغذ میدیم ، قبول نداری ، رو مقوا میدیم ، قبول نداری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا که مقایسه تو سایتای مختلف ,متفاوته!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی تفاوت نه انچنان که کل تست رد بشه(حرفت رو قبول دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بعدشم یه سوال دیگه این تفاوت 290x با 780 چقدره مگه (خودم الان دارم میگم فاصله کمی داره ولی خوب بر حسب نیاز بعضی جاها اون یکی بر اینکی قلبه میکنه و برعکس)
(cpu چه ربطی به گرافیک داره؟)
این که فقط اومدم مثال زدم برای دوستی که گفته بود :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو بکم روی کاغذ یا غیره و.... نداره چیری که شرکت میده بیرون میکه آقا این مدلش اینط.ری اه و مثل ایرانم نیست که کلک ملک بزنن ! هیچ شرکتهای بزرگ نمیان خودشونو خراب کنن ! همه چی تو تست و عمل معلوم میشه
که جوابشونم دادم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعدشم این دلیل نیست که مثلا چون از بخش پردازندش(AMD رو میگم) کشیده بیرون ,پس با پردازنده هایی که بیرون میده بگه که من کشیدم کنارا , اگه هم پردازندم با یه پردازنه اینتلی که نصفه پردازنده منه کم اورد ,از ما نادیده بگیر که, این چه حرفیه میزنی اخهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعدم فدات شم شوما اومدی گرافیکی amd خودشو ترکونده تا بده بیرون رو نباید با یه 780 معمولی nvidia بررسی کردی که شما این290x رو باید با titan black مقایسه کنی!!! که منم این گفتم و شما هم قبول نکردی!رو کاغذ میدیم ، قبول نداری ، رو مقوا میدیم ، قبول نداریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن یه چیزی هم یادم رفت بگم ,هرچند خودت هم میدونی سیستم های بر پایه amd فوقالعاده عالی هست
ولی
برای حرفه ای که توان مالی معمولی دارن ,مخصوصآ من تو خیلی از شرکت های طراحی دیزاین و این بنریا و خیلی جاهای دیگه رو دیدم سیستم های گرافیکیشون بیشتر بر پایه amd هستش(البت این شرکت های معمولی رو میگم نه اونایی که تو تجریش و سمت میدون کاج و بالا هستن که سیستماشون همشون 20 30 میلیونی هستش که بر پایه intel)
ولی نه برای ما ها که سیستم های گرافیکیمون تهش برای گیم مثله بیوشوک اونم رو گرافیک متوسط!!!!!!!!!!
SajjadKhati (18-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks