SajjadKhati (17-09-14)
رفیق مموری باس هرکدوم رو بگو !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حافظه گرافیکی رو بگو!!!
مموری کلاکش رو بگو!!!
----------------------------------------
بعدشم شما یه مقایسه بکن ببین تو چه چیزایی تفاوت دارن !!!!!! بعدشم بگو بهم که تایتان بلک که 4 تومن ایا 2برابر R290X??? (که قیمتش 2.100)
من میگم R9 290X که تفاوت انچنانی نداره , با تایتان بلک ولی اختلاف قیمت بالایی دارن و تفاوت نچندان 2 برابر قیمتی!!!!!
SajjadKhati (17-09-14)
ینی چی گلپسر؟ متوجه نشدم
مقایسه ی این دو چه ربطی به این تاپیک داره؟
یا کلا داری میگی؟
کلاک و جزئیاتشو که خودت لینک دادی
titan black هم چندان تفاوتی با 780ti نداره اما از لحاظ هزینه خیلی تفاوت داره
کسی که میخاد اینو بخره خودش میره R9 295X میخره دیگه
M3RS4D 50062 (17-09-14)
|
دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینا رو برا من بگو ,شاید من اشتباه میکنم!
بگو این تفاوت سخت افزاری چقدر میبره رو قیمت
اگه این تفاوت سخت افزاری واقعا درست باشه قیمت ای گرافیک بالای 3.000.000تومنه نه 2.100.000!!!!!!!!!
R9 290Xبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (17-09-14)
دوستان بحث ما درمورد x 290 & 780 بود ! آقا در مورد دما این دو گزینه باید کم باشن یعنی Idle Load
MSI GTX 780 GAMING خنکتر از Sapphire R9 290X Tri-X OC 4 GB !
http://www.techpowerup.com/reviews/M...Gaming/30.html
http://www.techpowerup.com/reviews/S...i-X_OC/28.html
آخرین ویرایش توسط maysamsina در تاریخ 17-09-14 انجام شده است
SajjadKhati (17-09-14)
تو بحث خنک کنندگی به GIGABYTE هم فکر کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در کل زیادم گندش نکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نهایتا چند درجس دیگه ...
یعنی این چند درجه میخواد برد گرافیکتون رو ذوب کنه؟!؟!؟!؟!؟!؟!
maysamsina (17-09-14), SajjadKhati (17-09-14)
دوست گرامی خودتی اوستا مرصاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من سجادم . به اسم راحت ترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگا کن گلپسر ، این موارد رو نمیتونی دونه دونه و جدا جدا بسنجی . باید کل یه قسمت رو سنجید
ینی اینکه الان نمیتونی بگی 290X پهنای رم اش هست 512 و black هست 384 و از اون طرفم حافظه ی کلاک 290X هست 5000 و واسه اون 7000 . پس چی به چی میشه؟ چجوری میخای خودت تنهایی حساب کنی که کدوم تاثیرش بیشتره؟
همونطور که گفتم ، اون سایت یکی از سایتای جامع و کامل برا مقایسه هست. الان نگا کن مشخصات هر دو رو :
NVIDIA GeForce GTX TITAN BLACK | techPowerUp GPU Database
AMD Radeon R9 290X | techPowerUp GPU Database
باید سر آخر ببینی که نتیجه ی قسمت حافظه چی میشه که سرعت کلی رو آخر گفت . الان سرعت Black با این مشخصات ، نتیجه ی کلی اش 336 گیگ بر ثانیه سرعتش شد و واسه 290X شد 320 گیگ بر ثانیه پس تو حافظه Black دست برتر رو داره
برا قدرت پردازشی هم باید قسمت شناور ممیز یا همون Floiting Point رو ببینی . البته تجربه نشون میده که تو این قسمت AMD قدرت ممیز شناورش تاثیر کمتری داره ینی اگه AMD و انویدیا هر دو قدرت ممیز شناورشون یک ترافلاپس باشه ، انویدیا هست که برنده هست و تقریبا میشه گفت تو هر 1 ترافلاپس ، یک تا دو دهم (0.1 تا 0.2) قدرت ممیز شناور انویدیا بیشتره . ینی مثلا قدرت کارت گرافیک ممیز شناور AMD اگه باشه 1 ترافلاپس برابری میکنه با قدرت ممیز شناور کارت گرافیک انویدیا ای که 850 تا 900 گیگا فلاپس قدرت داره (البته این تخمین حدودی هست)
پس تو این دو تا که بلک 5.1 ترافلاپس و 290 قدرت 5.6 ترافلاپس رو داره ، تقریبا میشه گفت با هم برابر یا بلک یه کم قدرتمند تره
که کلا ملومه نسبت به قیمتش چیز چشمگیری نیست و تخمینا قدرتی برابر با 780ti که ینی کمتر از 10 درصد از 290X قویتره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که اوستا امید گفت ، از همه لحاظ از جمله خنک سازی ، گیگابایت جزء بهترین هاست و پیشنهاد منم همین مدلیه که گلپسر گفت
بد از اینم مدل Sapphire Tri-X و بدش MSI Gaming به ترتیب جزء خنک کننده ی برتر ان
AMD>INTEL (17-09-14), M3RS4D 50062 (17-09-14), maysamsina (17-09-14), Morteza.m1371 (18-09-14)
من سکوت میکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و البته ...
[QUOTE=SajjadKhati;292938]
باید سر آخر ببینی که نتیجه ی قسمت حافظه چی میشه که سرعت کلی رو آخر گفت . الان سرعت Black با این مشخصات ، نتیجه ی کلی اش 336 گیگ بر ثانیه سرعتش شد و واسه 290X شد 320 گیگ بر ثانیه پس تو حافظه Black دست برتر رو داره[QUOTE=SajjadKhati;292938]
[QUOTE=SajjadKhati;292938]
پس تو این دو تا که بلک 5.1 ترافلاپس و 290 قدرت 5.6 ترافلاپس رو داره ، تقریبا میشه گفت با هم برابر یا بلک یه کم قدرتمند تره
که کلا ملومه نسبت به قیمتش چیز چشمگیری نیست و تخمینا قدرتی برابر با 780ti که ینی کمتر از 10 درصد از 290X قویتره[QUOTE=SajjadKhati;292938]
اقا بیا اصلا تو لابراتوار SSA اینارو بررسی کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چرا لقمه رو میپیچونی دوره سرت گل پسر(دائی سجاد)
ولی اخرش به این میرسی که r9 290x با تفاوت نچندان زیاد با titan black برابری میکنه ولی رو کاغذ !!!!
بعدشم این از این که یه سوال ازت دارم
برای کاربری گیم از nvidia استفاده میکنن یا از radeon؟
جامعه اماریشو میگم نه بررسی تخصصی
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 17-09-14 انجام شده است
SajjadKhati (17-09-14)
گلپسر یَندِکِّه قبول داینی این دی تا تقریبا برابرنه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این قدو قبول داری این دو تا تقریبا قدرت برابر رو دارن؟
NVIDIA GeForce GTX 780 Ti | techPowerUp GPU Database
NVIDIA GeForce GTX TITAN BLACK | techPowerUp GPU Database
اختلاف بسیار کوچیکی تو قدرت پردازش ممیز شناور 780TI با Black هست . فقط همین . ینی کمتر از 2 درصد اختلاف قدرت
2 حالت داره . اگه اعتقاد داری ، خوب حالا تو همون سایت برو مقایسه ی 780TI رو با 290X ببین که تو فریم میانگین بازی هاش میبینی حدود 8 درصد 290X از 780TI ضعیف تره البته با دایرکت ایکس (نه منتل) . حالا اون اختلاف جزئی Black رو روش حساب کن
اگه اعتقاد نداری که بگو گفتگو کنیم
AMD>INTEL (17-09-14), M3RS4D 50062 (17-09-14), maysamsina (17-09-14), Morteza.m1371 (18-09-14)
|
اینکه کاملا واضحهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی جوابه من رو ندادیاا دائی سجادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (17-09-14), SajjadKhati (17-09-14)
جوابت بود دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (17-09-14), Morteza.m1371 (18-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks