من سکوت میکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و البته ...
[QUOTE=SajjadKhati;292938]
باید سر آخر ببینی که نتیجه ی قسمت حافظه چی میشه که سرعت کلی رو آخر گفت . الان سرعت Black با این مشخصات ، نتیجه ی کلی اش 336 گیگ بر ثانیه سرعتش شد و واسه 290X شد 320 گیگ بر ثانیه پس تو حافظه Black دست برتر رو داره[QUOTE=SajjadKhati;292938]
[QUOTE=SajjadKhati;292938]
پس تو این دو تا که بلک 5.1 ترافلاپس و 290 قدرت 5.6 ترافلاپس رو داره ، تقریبا میشه گفت با هم برابر یا بلک یه کم قدرتمند تره
که کلا ملومه نسبت به قیمتش چیز چشمگیری نیست و تخمینا قدرتی برابر با 780ti که ینی کمتر از 10 درصد از 290X قویتره[QUOTE=SajjadKhati;292938]
اقا بیا اصلا تو لابراتوار SSA اینارو بررسی کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چرا لقمه رو میپیچونی دوره سرت گل پسر(دائی سجاد)
ولی اخرش به این میرسی که r9 290x با تفاوت نچندان زیاد با titan black برابری میکنه ولی رو کاغذ !!!!
بعدشم این از این که یه سوال ازت دارم
برای کاربری گیم از nvidia استفاده میکنن یا از radeon؟
جامعه اماریشو میگم نه بررسی تخصصی

Bookmarks