ارسالها با تاپیک 4870 ارتباطی نداشت!
برای حفظ نظم انجمن این ارسالها به تاپیک جدید انتقال پیدا کرد.
با تشکر
ارسالها با تاپیک 4870 ارتباطی نداشت!
برای حفظ نظم انجمن این ارسالها به تاپیک جدید انتقال پیدا کرد.
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
M A H R A D (13-09-08)
|
من آخر هم متوجه نشدم که با چه برنامه ای باید بایوس را عوض یا به اصطلاح آپدیت کنم ؟
لطفا نرم افزار مورد نظر را بگید و لینک دانلود هم یادتون نره ؟
و روش کا با اون را هم بگید حتما ؟؟
با تشکر
حسین جان یکم توجه کن ! :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=17457&p=100096
به نظرت اینجا دارید چی کار میکنید ؟!؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
آخه همون قضیه انحراف میشه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونجا من میخوام مثلا مود یا هر چیزی که اسمشه انجام بدم نمیشه که اونجا سوال در مورد چطور آپدیت کردن بپرسم که !!!!
حالا هم بایوس را با اون نرم افزار ساختم با چه برنامه ای بریزمش جای بایوس فعلی کارتم ؟
با تشکر.
کسی نمیدونه که چطور باید بایوس کارت گرافیک 9600 را آپدیت کرد ؟
من یک بایوس دارم که میخوام اونو بریزم جای اینی که روش نصب هست ولی نمیدونم باید با چی چه کار کنم ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا تو ویندوز توسط همان برنامه NiBiTor یه فایل پشتیبان از نسخه فعلی Bios خودت بگیر . ( رو این مشکل نداری ؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد nvFlash.v5.67 رو دانلود کن ، بعد از اینکه از حالت Zip خارجش کردی ، هر 3 فایل این برنامه رو بریز داخل فلاپی دیسک ( تو همون Root ).
بعد از این مرحله فایل Bios جدیدی رو هم که خودت Edit کردی بریز تو همون دایرکتوری که nvFlash رو ریختی تو فلاپی دیسک .
حالا با استفاده از راه های مختلف سیستم رو با ms dos راه اندازی کن . به فرض اینکه اسم فایل bios جدید شما ، 9600gt هست ، شما تایپ میکنی :
بعد از چک کردن Bios در صورتی که فایل سالم و معتبر باشه ، از شما برای تایید نهایی Update سوال میکنه ، که پس از تایید این سوال ، آپدیت شروع میشه . ( نهایتا 1 دقیقه طول می کشه ) .کد:nvFlash 9600gt.rom
توجه توجه !! : در صورتی که تغییرات اعمالی شما خارج از حیطه توانایی VGA مورد نظر باشه ، سیستم شما دیگه تصویر نخواهد داد !!
.
.
....
......
Overclocker (14-09-08)
|
با GPUz این کار رو انجام میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi
متاسفانه نه دیسکت فلاپی دارم نه درایو فقط و فقط یک فلش دیسک دارم که با اون توی EZ Flash کار میکنم جواب میده ولی اینجا را نمیدونم !!! ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 14-09-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks