استاد سلام .

مسئله 1 :
ببین امید جان ، کارت متاسفانه کویل واین داره ، یعنی حتی شطرنج رو هم که میارم میره روی اعصاب (البته یکی دوتا بازی آوردم مشکلی نبود چون کیفیت پایین بودن) ، فکر می کنم الآن دیگه کارت نابود میشه ،
دیشب رفتم با پاور آقا مهدی تست کردم و در عین باوری صدایی نداشت ، الآن به نظرت پاورم رو عوض کنم یا نه؟
پاورم Green 785b هست ،

از خریدار که پرسیدم گفتش مال پاوره ، دو تا چیز دیگه هم گفت ،

1. گفتش که توی GPUZ ، در سربرگه سنسور ها ، یک مستطیل برای ولتاژ وارده به گراف هست ، اونجا همیشه (دقت کنین مخصوصا گفت همیشه) باید 12 باشه ، ولی مال من همیشه رو 11.88 هست ، گفتش یکی از مشکلا اینه

2. گفتش که در مستطیل های سومی و چهارمی از پایین، وات ورودی و خروجیه ، گفتش با توجه به این گراف ، جمع اون ها باید حد اقل 300 بشه ، که گرافیک من فقط وقتی زیر لود کامل میره حدود 300 میشه ،

حالا میگه اگر این دوتا رو مشکل داری ، ریل 12 ولت پاورته که خرابه ، باید پاور عوض بشه.

مسئله 2 :
بعد از اینکه متوجه کویل واین کارت شدم ، رفتم و با نرم افزار Saphhire Tri-XX ، فرکانس هسته کارت رو از 1250 ، آوردم به 1249 ، با کمال تعجب ، کویل واین صداش 5 درصد شد ، ولی مشکل اینجاست ، اگر با 1250 توی بازی فلان 50 فریم میداد ، الآن با 1249 20-25 فریم میده ،

سوالات :

1. با توجه به مسئله 1 مشکل پاورمه و باید عوض بشه ؟
2. با توجه به مسئله 1 ، یک پاور خوب تا 250 تومن معرفی فرمایید.
3. با توجه به مسئله 2 ، کارت خودش مشکلی داره؟

ممنون از استاد امید و بقیه دوستانی که کمک می فرمایند.
کویل واین خیلی به پاور مرتبط نیست ولی سیستم قبل از هر چیزی باید با پاور مطمئن تست بشه . البته پاورت هم عوض بشه بهتره . b700 کولر مستر ver 2 انتخاب خوبیه .