سلام دوست عزیز.
برنامه MSI After Burner رو نصب کنید دما کارت رو اندازه گیری کنید ببینید در حداکثر بارگذاری GPU دما چقدر میشه.
شما در حالت اورکلاک این مشکل رو دارید؟!
سلام دوست عزیز.
برنامه MSI After Burner رو نصب کنید دما کارت رو اندازه گیری کنید ببینید در حداکثر بارگذاری GPU دما چقدر میشه.
شما در حالت اورکلاک این مشکل رو دارید؟!
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
nima_hl (30-07-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه ،در حالت اوور کلاک مشکلی نیست،فقط در این حالت سیستم قاط میزنه و errorهای بالا رو میده و صفحه برفکی میشه وگاهی هم نمیشهo_0!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .D3VIL. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه که دادین رو نصب کردم و متوجه شدم که مشکل از gpu hast .
یه مطلب دیگه این هست که گاهی اوقات که اوور کلاک میکنم مشکل هاییی که در بالا گفتم هم بوجود نمیاد.
آیا در اوور کلاک رابطه ی خاصی بین افزایش gpu وmemoryباید وجود داشته باشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته دیگه اینکه هر وقت over clockمیشه هر وقت سیستم دوباره راه اندازی میشه صفحه چند بار flash میزنه.آیا این میتونه به سیستم صدمه بزنه؟
آخرین ویرایش توسط crazyspacer در تاریخ 30-07-11 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
به احتمال خیلی زیاد گرافیک کارتتون مشکل داره و باید تعمیر بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط crazyspacer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برفکها و پرپر زدن ها اگر باعث بشه که سیستم رو ریست کنید یا خود به خود ریستارت بشه ، بله ،در دراز مدت سیستم مشکل پیدا میکنه ، و اولین قربانیش هارد دیسک هستش.
رابطه بین GPU و مموری هم ، همانند رابطه رم و CPU هستش .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks