احتمال ناسازگاری بایوس گرافیک با مادربرد هست . با اپدیت بایوس مادربرد شروع کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad_tuzlu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام.دوستان من یه گرافیک مدل radeon hd 5450] POWERCOLOR 2gb ati 5450] خریدم.اما وقتی به مادربردم وصل میکنم هیچ تصویری به من نمیده...یعنی اصلا حتی بایوسم بالا نمیاد.انگار سیستم خاموشه و...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مادر بردم هم jetway m2a480vp DDR2 هستش.اگه کمک کنید متشکر میشم.من حتی قبل از این گرافیک های دیگه رو امتحان کردم اما اینو نمیدونم چیکارش کنم ممنون میشم کمکم کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
احتمال ناسازگاری بایوس گرافیک با مادربرد هست . با اپدیت بایوس مادربرد شروع کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad_tuzlu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-06-14), Mahyar.sfi (25-06-14), SOHR@B (26-06-14)
کاربر شهرسختافزار
مشکل من همینه که اصلا آموزشی برای آپدیت مادربردهای jetway به فارسی نیستش
اگه امکان داره آموزشی شبیه به آپدیت jetway برام بذارید.تشکر
BIOS Update Utilities رو بگیرید و بایوس رو اپدیت کنید
کلا ساز و کار اپدیت بایوس رو میتونید با مطالعه مقاله اپ دیت بایوس متوجه بشید
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ar...s-update-guide
کاربر شهرسختافزار
دوستان بایوسم آپدیته.اما این آپدیت مال سال 2007 هستشه.بازم مشکلم حل نشدش...
نشد باید بایوس گرافیک هم فلش کنید . البته این کار های ریسک هست . اگر مایل هستی بهت بگم . پیشنهادم تعویض گرافیک هست .
*MoJtAbA* (29-06-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تشکر.پس طبق نظر شما تعویضش میکنم.مرسی از پاسخ های سریعتون.
بله تعویض برای شما بهتر هست دوست گرامی . چون ممکنه نتونید به درستی بایوس رو بزنید و کارت شما به مشگل بخوره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad_tuzlu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (29-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks