سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miticoman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مانیتورتون چیه؟
سلام. مدتی هست که قسمتی کوچکی از مانیتور من حدود یه کف دست به رنگ زرد در اومده در ضمن این قسمت در بالای صفحه نمایش و چسبیده به لبه مانیتور هست. ایا مانیتور من خراب شده و یا ممکن است مشکل نرم افزاری باشه؟ و اگه مانیتورم خراب شده دلیلش چیه ایا میتونه در اثر گرما باشه؟ یا اگه میشه تعمیرش کرد لطفا بهم بگین. ممنون میشم اگه کمکم کنید.
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miticoman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مانیتورتون چیه؟
مانیتور من ال جی 22 اینچ مدل w2284f ساخت اندونزی است.
چیز مهمی نیست بین بک لایت و صفحه کریستال خاک گرفته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miticoman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اتفاق در imac های اپل که از پنل مشابه (تولیدی lg) استفاده میکنند زیاد پیش می آید.
البته در مونیتور به دلیل اینکه جریان هوای شدید داخل مونیتور وجود ندارد نادر است و فکر میکنم محیط شما بیش از اندازه خاک دارد.
به هر حال یک تعمیر کار وارد به راحتی می تواند مونیتور را باز و تمیز نماید. (البته توجه بفرمائید که این قسمت خیلی حساس است و حتما باید تعمیر کار کاملا خبره باشد در غیر این صورت باید با مونیتور خود وداع کنید.)
Over_Cracker (05-08-12), Shahryar (04-08-12)
دوست عزیز فکر نکنم مشکل مانیتور من خاک گرفتگی باشه.چون اولا این مشکل یکباره پیش اومده و دوما خاک گرفتگی فقط در یک قسمت اونهم به این شکل پیش نمیاد و سوما محیط من کاملا عاری از گرد و خاک است اما گرم هست.
nima_hl (05-08-12)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks