farid220 (20-10-15)
کولر مستر یکی از برترین برندهای بازار جهانی هست . همین پاور کلی award از سایت های معتبر گرفته و گارانتی آواژنگ میباشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.techpowerup.com/reviews/...VSM750/11.html
farid220 (20-10-15)
قرار شد SSD رو اخر هفته بدند (از گارانتی) ولی من بازم همین مشکلو(ریستارت شدنو دارم)ولی به جای این که 10 دقیقه بعد ریستارت بشه حالا یه ساعت بعد ریستارت میشه اجازه بدید پاورو تهیه کنیم (وقتی میریم SSD ربگیریم پاور رو هم می خریم) بعد به شما اطلاع بدمبازم ممنون از زحماتتون
|
بدون گرافیک با گرافیک آنبرد هم ریست داری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farid220 (24-10-15)
امتحان نکردم اجازه بدید امتحان کنم بگم
امتحان کردم ریستارت ندارم
(خیلی خیلی عذر می خوام به خاطر درس الان وقت کردم جواب بدم)
ببینید دو گزینه برای خرابی هست . باید هر دو تست بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- پاور
2- گرافیک
farid220 (31-10-15)
چطور تستشون کنم؟(کارت دیباگر؟؟)
(در ضمن از گارانتی هر دو شون مونده)
(یه سیستم دیگه ای تو خونه دارم گرافیکو بندازم روش؟)
بله گرافیک روی اون تست کنید و با نرم افزار furmark حدود 30 دقیقه تست بگیرید . اگر مشکلی نبود باید پاور تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farid220 (31-10-15)
|
هر چی کردم تو سیستم دومم تصویر نیومد فک کنم ساپورت نکنه(MotherBoard:Asus H81-Plus)
برق گرافیک رو متصل کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farid220 (31-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks