با سلام. یه مانیتور crt ال جی دارم که چراغ پاورش تند تند چشمک میزنه و نزدیک 10 دقیقه طول میکشید که روشن بشه .ولی تازگیا دیگه روشن نمیشه.میگم ارزش تعمیر داره؟
با سلام. یه مانیتور crt ال جی دارم که چراغ پاورش تند تند چشمک میزنه و نزدیک 10 دقیقه طول میکشید که روشن بشه .ولی تازگیا دیگه روشن نمیشه.میگم ارزش تعمیر داره؟
|
ehsa2500 (01-04-18)
یه دونه دیگه مانیتور ال جی crt داشتم که همین مشکلو پیدا کرد.و اونم فقط دو سال برام کار کرد. به نظرتون چه چیزی باعث خرابیشون میشه و ایا مانیتور سامسونگ از نظر طول عمر بهتر نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من یه crtسامسوتگ دارم بیش از ده ساله داره کار میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsa2500 (01-04-18)
اره شنیدم سامسونگ خیلی بهتره.ببخشید شما روزی چند ساعت باهاش کار میکنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمان123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsa2500 (01-04-18)
|
یه تعمیر کار پیدا کردم که مانیتور خودمو با هزینه مناسب تعمیر کرد و گفت برای اینکه مانیتور عمر بیشتری بکنه باید با دکمه پاورش خاموش و روشن بشه . در مور پاور سیستم هم همینو گفت. میگم اگه زیاد این کارو بکنم دکمه پاور مانیتور اتصالی نمیکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر عزیز به این شکل هم نیست . روشن و خاموش کردن مداوم هم همچنان تاثیر مثبتی ندارد . اگر قطعه استاندارد باشه در حالت استند بای هم براش مشکلی ایجاد نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsa2500 (08-04-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks