22/5/99
بدون اینکه هیچ تغییری در کابل یا سیم ارتی که درست کردم ایجاد بشه مشکل برگشته
حتی با اینکه کیس سیم ارت دارد، بدنه کیس مجدد برق دار شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22/5/99
بدون اینکه هیچ تغییری در کابل یا سیم ارتی که درست کردم ایجاد بشه مشکل برگشته
حتی با اینکه کیس سیم ارت دارد، بدنه کیس مجدد برق دار شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مشکل سیم کشی ساختمان رو باید بررسی کنید . از سیم ارت ضخیم تری استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haj_farbod (13-08-20)
سلام و احترام خدمت همه
من هم این مشکل رو دارم و بعد از کلی تست از تعویض کابل ، محاقظ ، سه راهی برق و ... متوجه شدم که ایراد از پریزی هست که دارم برق دیوایس هام ازش میگیرم و متاسفانه اتاق پریز دیگری هم نداره (ساختمان های بساز بنداز دیگه) ، میخواستم بدونم من چطور میتونم این پریز رو درست کنم که این مشکل برطرف بشه چون قبلا این مشکل نبود و الان مدتیه که این مشکل پیش اومده
توضیح اینکه : مانیتور من به لپ تاپ وصل هست
ممنونم
سلام. اگر سر رشته ای از برق دارید، ابتدا فیوز کلی خانه را قطه کرده و اقدام به باز کردن پریز کنید. سپس برسی کنید که آیا سیم ها از جای خود خارج شده و یا پیچ نگه دارنده سیم ها شل شده است یا نه. اگر این موارد وجود داشت آن ها را برطرف کرده و سپس تست کنید تا مطمعا شوید که مشکل بر طرف شده است. در صورتی که مشکل همچنان وجود داشت سراغ مرحله دیگر میرویم.
آخرین ویرایش توسط DM.JAGUAR در تاریخ 14-04-23 انجام شده است
Life without love is better
سلام و احترام فراوان خدمت شما
ممنون از وقتی که گذاشتین ، بله بله می تونم انجام بدم ، من تو فکرم بود که این پریز رو با پریزه دیگه (مثلا ماله سالن) عوض کنم ، آیا این میتونه راهکاره مفیدی باشه ؟
سلام. اینم میتونید تست کنید تا متوجه بشید که ایراد از پریز داخل اتاق هست یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman3230 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Life without love is better
|
سلام مجدد، انجام دادم ، اما فرقی نکرد ، اصلا یه چیز خیلی عجیبیه ، برق اتقاق های دیگه ، حمام ، سرویس از سیمی که از پریز اتاق من هست گرفته شده ، قسمتی از سیم لخت شده یه سیم دیگه بهش وصل شده که اون رو که قطع کردم برق بقیه اتاق های و ... رفت ، اما برق سالن اینها جداست !!
- - - Updated - - -
سلام مجدد، انجام دادم ، اما فرقی نکرد ، اصلا یه چیز خیلی عجیبیه ، برق اتقاق های دیگه ، حمام ، سرویس از سیمی که از پریز اتاق من هست گرفته شده ، قسمتی از سیم لخت شده یه سیم دیگه بهش وصل شده که اون رو که قطع کردم برق بقیه اتاق های و ... رفت ، اما برق سالن اینها جداست !!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks