دوستان الان یک درایو دیگه نصب کردم نضب شد و نرم افزار gpu z اسم گرافیک intel hd زد ولیبا اینکه کارت در آوردم ولی وارد بازی که شدم داشتم تنظیماتو میاوردم پایین در کمال تعجب دوباره ریستارت شد و صفحه آبی اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان الان یک درایو دیگه نصب کردم نضب شد و نرم افزار gpu z اسم گرافیک intel hd زد ولیبا اینکه کارت در آوردم ولی وارد بازی که شدم داشتم تنظیماتو میاوردم پایین در کمال تعجب دوباره ریستارت شد و صفحه آبی اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
مهدی جان در اکثر مواقع که سیستم گیج میزنه معمولا 2 حالت دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا هارد دستگاه مشکل داره، مثلا شما هارد وسترن گرین یا سیگیت 5400 دور روی سیستم بستید
یا اینکه رم دستگاه مشکل داره
مشخصات هارد را بفرمائید و با برنامه های تست هارد مثل سنشیال سلامت هارد را تست بفرمائید
با برنامه memory diagnostic خود ویندوز رمها را تست بفرمائید
M3RS4D 50062 (25-09-15), mehdi021 (25-09-15)
با برنامه passmark memtest بصورت بوتیبل از رم تست بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (25-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks