سلام به همگی دوستان،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند وقته به یه مشکل عجیب برخوردم، خودم چیزی به ذهنم نرسید گفتم تو فروم مطرح کنم شاید دوستان قبلا برخورده باشن یا نظری داشته باشن...
من دوتا کارت گرافیک Sap HD 5850 کراس فایر دارم...بایوس HD 5870 اسوس براش ریختم با فرکانس ها و ولتاژ های مود شده و چون تنظیم دور فن بایوس درست کار نمی کنه از فن کنترلر MSI Afterburner براشون استفاده می کنم
حالا مساله اینجاس که چند وقته گاهی اوقات (نه همیشه) وقتی از گیم بیرون میام می بینم ولتاژ یکی از کارت ها (کاملا رندم بعضی وقتها اولی بعضی وقتها دومی) وحشتناک بالا ست شده و اصلا اون چیزی که من براش مشخص کردم نیست... من خودم برای 2D 0.85v و 3D 1.2v ست کردم ولی وقتی میام بیرون می بینم MSI ولتاژ 2D 0.765 و 3D 1.65v ست کرده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول فکر کردم باگه و ولتاژ اصلی این نیست ولی بعد که دور فن بالاتر و دمای بالاتر و همینطور از توی GPU-Z مانیتور کردم دیدم نه مثکه جدی جدی به کارت 1.65 ولت میده در صورتی که هیچ کجای این بایوسی که من نوشتم بالاتر از 1.2 ولت نیست!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با بایوس ریفرنس خودش و فرکانس های پایینتر و همینطور ولتاژ پایینتر هم تست کردم بازم اینطوری میشه!
کسی میدونه مشکل از کجاس؟!
Bookmarks