سلام من کارت asus rx480 به تازگی خریدم ولی فن وسط کار نمیکنه عکس از کارت و دمای کارت در حین اجرای بازی watch dogs 2 ۲۰۱۷۰۴۰۹_۱۶۳۲۰۱.jpg2017-04-09_16-32-22.jpg
سلام من کارت asus rx480 به تازگی خریدم ولی فن وسط کار نمیکنه عکس از کارت و دمای کارت در حین اجرای بازی watch dogs 2 ۲۰۱۷۰۴۰۹_۱۶۳۲۰۱.jpg2017-04-09_16-32-22.jpg
|
Meysam_M69 (09-04-17)
اینکارو انجام دادم بازم کار نکرد ولی با انگشتم یه کوچولو فن هول دادم شروع به کار کرد فک کنم گیر داره خداروشکر درست شد دیگه میچرخهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Meysam_M69 در تاریخ 09-04-17 انجام شده است
فکر کنم گاهی کارنکردن یا یواش کار کردن فن وسط طبیعیه سایلنت مود (0dB Fan) رو خاموش کنی و تو professional یه پروفایل جدید تشکیل بدی fan speed رو بالا تنظیم کنی کار میکنه
آخرین ویرایش توسط sound.sense در تاریخ 09-04-17 انجام شده است
Meysam_M69 (09-04-17)
درسته بازم همونطوری شد کار نمیکنه ولی با انگشتم یه هول کوچولو میدم شروع به کار میکنه باید ببرمش گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sound.sense برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اون حالتی که دوستمون میگه باید برای هر سه فن باشه . شما فقط یکی از فن ها گیر داره . ببرید گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (09-04-17), Meysam_M69 (09-04-17)
|
سلام کارت بردم گارانتی گفت اگه تعویض کنیم باید پنلش عوض بشه اونوقت تعویض پنل به لحیم کاری نیاز داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متوجه نشدم . از خودشون سوال میکردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Meysam_M69 (16-04-17)
از ایسوس توقع نمیرفت انگار هرچی سافیر و ام اس آی و گیگا پیشرفت میکنن ایسوس داره پسرفت میکنه
یه بار گفتم ایسوس بخرم اینم اینطوری شد چون همیشه از محصولات گیگابایت میخریدم به نظر شخصیم محصولات گیگابایت قدرتمندتره و گارانتیشم بهتره و مکان گارانتیشم جای خوبییه میشه با ماشین خودت بریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks