سلام خدمت اعضای محترم و مدیران زحمت کش شهر سخت افزار.
همونطور که از اسم این تاپیک پیداست متوجه میشین که مشکل من چیه ولی حالا یه شرح مختصری هم میدم :
اقا وقتی من میرم تو بازی gta iv پس از چند دقیقه بازی کردن یا رفتن به یه قسمتی از مپش که یه خورده جزیاتش بیشتره یه دفه فریم بازی از 45 - 50 میاد پایین تا 15-20 . یا توی بازی قلعه 3 (منظورم Legend نیست) بعد از 10 دقیقه بازی کردن افت فریم شدیدی پیدا می کنه بازم فریم در حد 10 تا 15 میرسه.اعصابم خورد شده سیستم نسبتا جدیده اینم مشخصاتش :
سی پی یو AMD FX 4100 3.6 GHz چهار هسته ای با فناوری 32 نانو متری
گرافیک AMD Radeon HD 7750 DDR5 با مموری کلاک 4500 و کور کلاک 830 و اورکلاک شده کار خونه ای. ساخت شرکت MSI با فناوری 22 نانومتری.
یک عدد رم 4 گیگ 1300
پاور گرین 530 وات AU
مادر برد MSI 970 A-G 45
مانیتور 22 اینچ عریض 1080*1920 پیکس
*ویندوز 8
چند نکته:
پس از افت فریم دیگه در همون حدود میمونه و به حالت قبل که روونه باز نمی گرده تا زمانی که کامپیوترو ریست کنم و دوباره بازی رو اجرا کنم که دوباره همین مراحل و مشکلات تکرار میشه پس از چند دقیقه
گرافیکم از قابلیت PCI E 3 پشتیبانی می کنه در صورتی که مادربردم تا PCI E 2 پشتیبانی می کنه.در ضمن گرافیکم 128 بیت 1 گیگ می باشد.
مشکل کمبود ولتاژ فک نکنم داشته باشم و مهمتر از همه علت نمی تونه گرما باشه چون اگه گرم شدن قطعات موجب افت فریم بشه باید پس از خروج از بازی و گذاشتن کامپیوتر برای چند دقیه در حالت عادی (جهت ختک شدن ) و اجرای دوباره بازی ، بازی درست شده باشه ولی متاسفانه دقیقا از اول بازی با همون فریم 15- 20 میاد.(اگه ریست شه درست میشه)
کارت گرافیکم رو یه مدت 2 ماهی هست نو گرفتم با ضمانت ماتریس
جزیات بازی و روزولیشن بازی رو تا پایین ترین حد ممکمن پایین اوردم در اول بازی فریم روی 80-70 هست ولی بعد از چند دقیقه به 27-30 میرسه !!!!
موارد انجام شده جهت حل مشکل :
تعویض اسلات رم-تمیز کردن شیار های زرد رنگ رم و کارت گرافیک-گرد و خاک گیری کیس-بروز رسانی درایور های کارت گرافیک ( البته تمامی درایور هام بروز می باشند)
نتیجه همه کار های بالا منفی بود و بدون تاثیر
اقایون خاهش می کنم همگی دست به کار شین مشکل منو حل کنین.مشکل جدی هست باید بفهمم که ایراد سخت افزاریه یا نه اگه هست ببینم کدوم قطعست و اگر گرافیکمه ببرم نمایندگی ماتریس جهت تعمیر یا تعویض.اگر هم نرم افزاریه راه حل سادش چیه.اعصابم به شدت خورد شده این روزا.
از اونجا که یه کم بحث مهم و این مشکل یه مشکل خاصی هست از مبتدی ها خواهش می کنم شرکت نکن و اونای که واقعا توی موارد سخت افزار و نرم افزار وارد هستند یا تجربه دارند شرکت کنند تو این بحث منو راهنمایی کنن.
بی صبرانه منتظر جوابم.
پیشاپیش مرسی از همگی
Bookmarks