دوست عزیز کمتر بازی پیدا میشه که بتونه GPU رو 100% درگیر کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز کمتر بازی پیدا میشه که بتونه GPU رو 100% درگیر کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (27-10-13)
|
|
وقتی مثل من همه ی تنظیماتو Maxed Out کنین و از رزولوشن 1080p استفاده کنین اون وقت بازی های زیادی پیدا میشن که بتون GPU رو 100% درگیر کنن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (با این که Vsync رو روشن میذارم ولی بازم خیلی اوقات GPU Usage من بالای 90% هست چون به تنظیمات گرافیکی بازی رحم نمی کنم! تا بشه بالا می برم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aventador1988 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
دوست عزیز. منظور بنده این بود که بازی به اندازه اون نرم افزار ها نمیتونه GPU رو تحت فشار یذاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks