خب مشکل من یه جورایی موقتا" حل شده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از کلی جستجو در فروم های خارجی فهمیدم که این کارت گرافیک به داشتن دمای بالا شهرت داره و بنظر نمیاد با نصب یک پاور جدید مشکل به طور کامل حل بشه . به توصیه یکی از کاربران خارجی تمام برنامه هایی که ریخته بودم مانند amd radeon setting و ASUS GPU TweakII رو در ویندوز به طور کامل غیر فعال کردم و از autorun خارج کردم و برنامه MSI Afterburner رو به حالت autorun دراوردم و گزینه user define رو هم در قسمت سرعت فن این برنامه اکتیو کردم . مشکل من این بود که قبلا که MSI Afterburner رو اجرا میکردم نمیدونستم که در پس زمینه تنظیمات گرافیک رو amd radeon setting داره انجام میده . ولی الان به طور کامل تنظیمات رو MSI Afterburner به عهده گرفته .
بازی battlefield 4 رو با درجه کیفیت ULTRA اجرا کردم و دیدم که درجه حرارت کارت گرافیک از 61 بالاتر نرفت و CPU هم به زور به 60 رسید . خیلی خوشحالم که یه راه حل پیدا کردم ولی خب خیلی خوب میشد که بدون کمک این برنامه ها کارت گرافیک به خوبی عمل میکرد . ولی باز هم به فکر خرید یه پاور خوب هستم چون فکر میکنم این پاور مناسب این سیستم نیست .
از شما دوستان عزیز هم بابت پاسخگویی به موقع و عالیتون متشکرم .
پرچم شهر سخت افزار بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم مشکلت حل شد تاپیک قفل میشه .