دقیق تر توضیح بدید بالا نیومدن بایوس را . مشخصات قطعات دیگه و این که کیبرد شما usb هست یا ps/2
با سلام و احترام
دوستان لطفا کمک کنید
ماردبرد asus p541tmlx دارم که بایوسش به هیچ وجه بالا نمیاد.ریستش کردم(توسط جامپر)،باطری شو بیرون آوردم وباز جا گذاشتم. ودر نهایت بایوسش رو آپدیت کردم به آخرین ورژن سایتش.ولی متاسفانه بازم بایوس بالا نیومد به نظر شما باید چه کار کرد؟
(سیستم کیبورد را کلا نمیشناسه به همین خاطر موقع بوت اصلا نمیشه با کلید های کمکی به تنظیمات بایوس رفت.
درایور کیبورد را هم نصب میکنم ولی فایده ای نداره.
بایه نرم افزار نشون میده که ورژن بایوس تغیر کرده. )
|
viera vi 1820
usb
قبلا رو صفحه ای که باید f1,f2رو میزدیم برای رفتن به صفحه بایوس قفل میکرد.تا کابل کیبورد رو کشیدم ویندوز بالا اومد.مجددا کیبورد رو زدم وپسورد رو واردکردم جواب داد.لاگین شد.به محض اینکه پسورد رو برداشتم و دوباره تست کردم کیبورد دیگه جواب نداد.
با کیبرد ps/2 وارد بایوس بشید و usb legacy support رو فعال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط torangkav برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
torangkav (01-03-15)
چند تا کیبورد با usb,ps2 تست کردم اصلا کیبوردی نمیشناسه.
فکر نکنم مشکل از بایوس باشه . شما برق رو از پاور بکش و باطری مادربرد رو به مدت 15 دقیقه برعکس جا بزن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط torangkav برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (01-03-15)
|
مشخصات دقیق بنویس مادربردت
asus p541tmlx
یک عکس از برنامه CPU Z تب مادربرد میزاری ممنون
torangkav (01-03-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks