دمای گرافیک را با برنامه gpu-z تحت نظر داشته باشند . احتمالا مشکل داغ کردن gpu هست .
درود
مشکلی برای pc یکی از دوستام پیش اومده خودم ندیدم ولی اینطور که میگه به صورت تصادفی موقع بازی یا کارهای گرافیکی مثل 3ds max رنگ تصویر مانیتور بهم میخوره و pc ریستارت میشه
فکر میکنین مشکل از گرافیک یا cpu یا پاور ؟
من فکر میکنم از زیاد داغ شدن قطعه ای باشه ؟ درسته ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
alone66 (19-02-16), DOOM999 (19-02-16), iranch (19-02-16), Mehrdad.A 88 (19-02-16)
باشه بهش میکم دمای گراف رو کنترل کنه
خبرش میدم
مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
من فکر کرده بودم بعد از پیدا شدن دستمال کاغذی تو فن cpu دوستم اون آدم شده ولی اشتباه میکردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما با وجود حموم کردن کیس هم چنان گرافیک زیاد داغ میکنه مدل گرافیک اینه: GTS 250
این مدل کولر به این گرافیک میخوره دیگه ؟
عکسات برای من باز نمیشه . توی اپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کن . لینک بند انگشتی رو کپی کن تو پستت
این کولینگ جواب میده
Mehrdad.A 88 (23-02-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک بند انگشتی دیگه چیه ؟
راستی اگه فک کردین از این بدتر نمیشه باید موقع باز کردن پاور اونجا میبودین
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 23-02-16 انجام شده است
|
آها منظور از بند انگشتی thumbnail هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (23-02-16)
خودمم GT630 دارم و برعکس بحثش هم پیش اومد
شما چقدر قیمت رو کارت فعلی میزاری و 630 دو گیگ سراغ داری ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks