واضح تر توضیح بدید . فایل ستاپی که دانلود کردید منظورتون هست ؟
این تاپیک رو برای همین زدم
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...1%DB%8C-51320/
درود
خیلی وقته یک مشکلی با این درایور انویدیا دارم فایل exe اش نه پاک میشه نه cut میگه file in use از چند نسخه قبل اینطوریه. هر نسخه رو هم از یک سایت مختلف دانلود کردم. فقط باید پروسس explorer رو ببندی و دوباره باز کنی تا بشه پاک کرد
چه کنم ؟؟؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
واضح تر توضیح بدید . فایل ستاپی که دانلود کردید منظورتون هست ؟
این تاپیک رو برای همین زدم
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...1%DB%8C-51320/
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین فایلی که دانلود و بعد روش کلیک میکنیم EXTRACT میشه تو درایو ویندوز و بعد ستاپ میاد. همین فایل اینطوریه هم رو PC هم لپ تاپ
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
Mehrdad.A 88 (29-05-15)
راستی گفتم یک تاپیک دیکه باز نکنم
هوا گرم شده و موقع بازی گراف و CPU هر دو بالای 70 هستن. حتی صبح PC خاموش کرد
یک فن اگه فقط برای CPU پیشنهاد یدین خیلی خوب میشه البته گرون نباشه
تو لیون نگاه کردم اما گیج شدم
مرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DeepCool IceBlade 100 CPU Coolerبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
39 ت
Mehrdad.A 88 (29-05-15)
|
رفتم سفارش بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks