|
nothing is as it seems
البته با فیلتر شکن هم میشه وارد nVidia بشیم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه نظر شما بهتر نیست از داخل فروم لینک داده بشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما در فروم تاپیکی برای درایور های انودیا داریم که بیشتر مواقع همزمان یا حتی جلو تر از بقیه سایت ها درایور قرار داده میشه
برای دانلود درایور به آدرس زیر برید
موفق باشید
Khornaf (02-12-10), mehrdad_ab (02-12-10), mohamad70 (02-12-10), nima_hl (02-12-10), rayanak (03-12-10)
من تو این تاپیک رفتم ولی از درایورهایی که بود سر در نیاوردم یعنی این درایورها کلی هستند و برای هر سری یکسان است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب برای این کارت گرافیک کدومش را دانلود کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rayanak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین درایوری که قرار داده شده با توجه به نوع سیستم عاملتون میتونید دانلود کنید ...
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks