ولی نیما جان گفتن درصد خرابی این پاور ها زیاده :1.:
ما آخر نفهمیدیم حالا بخریم یا نخریم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:1. (34):
Printable View
ولی نیما جان گفتن درصد خرابی این پاور ها زیاده :1.:
ما آخر نفهمیدیم حالا بخریم یا نخریم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:1. (34):
عزیز جان اگر میخواهید صحبتهای پرایوت من را نقل قول کنید لطفا کامل نقل قول کنید:give_rose:نقل قول:
متاسفانه حرف و حدیث همیشه پشت سر برند گرین بوده و هست.
قدیمها ما یک مهندس عمرانی در شرکت گرین داشتیم که زمانی که به مشکل بر خورد می کردیم با ایشان صحبت میکردیم.
یا قطعه را به آزمایشگاهشون می بردیم و با هم تست می کردیم یا ایشون با تسلطی که داشتند مشکل را به ما گوشزد میکردند و مسئله حل می شد.
زمان گذشت و بنده به دلیل بیماری چند ماهی از وضعیت مارکت و سخت افزار دور بودم.
در این 2-3 هفته که برگشتم متاسفانه شکایتها از کیفیت پاور گرین چندین برابر قبل به گوشم رسید.
با مهندس عمرانی تماس گرفتم که از ایشان سئوال کنم که متاسفانه با برخورد بسیار بدی از طرف ایشان مواجه شدم.
بنده با وضعیت قیمت و مشکلاتی که از پاور گرین دیده و شنیده ام فعلا این پاور را به کسی سفارش نمی کنم و به دوستمون هم عرض کردم که در گذشته یکی از بهترین انتخابها بوده.
به هر حال شما دوست گرامی میتوانید با هر شخصی که مایل هستید مشورت کنید ولی به این نکته هم توجه بفرمائید که هر شخصی بنا به علایق و تجربیات خود به شما مشورت میدهد.
زمانی که شما با چندین نفر مشورت می کنید گزینه های زیادی روبروی شما قرار می گیرد که باعث گیجی شما می شود.
خواهش میکنم کمک کنید
من اطلاعات سیستمم اینه دمای کارت گرافیک تا 104.105 میرسه نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:1. (28):
Display device : GeForce GT 240 on GT215 GPU
Display driver : 9.18.13.0280, 302.80
On-board memory : 1024MB
BIOS : 70.15.41.00.00
GUID : VEN_10DE&DEV_0CA3&SUBSYS_114319DA&REV_A2&BUS_1&DEV _0&FN_0
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باید چی کار کنم تا دماش بیاد پایین وقتی میخوام بازی کنم وسط بازی خاموش میشه
[سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظر من اگر سیستم خاموش می شه یعنی پاورتون ضعیفه یا نوسانات برق دارین و یا اینکه اگر سیستم روشن و خاموش می شه یعنی سیستمتون داره داغ می کنه مخصوصا اکثرا این حالت برای سی پی یو پیش می یاد.
در هر صورت این دما برای این کارت خیلی زیاده.دمای نر مال این کارت فکر کنم 55 تا 80 باشه.دمای نرمال برای کارت های امروزی نرماش باید 45 تا 80 باشه چون تکنولوژی ساخت رفته بال رسده به 28 نانومتر.مثل کارت های سری 7800 تا 7900 AMD که بین 135 تا 220 وات فقط برق نیاز دارن.خلاصه دمای اتاق رو هم بفرمایید و عکسی از نحوه تهویه کیس رو در اینجا قرار بدین تا دوستان بررسی کنن.:wink:
راستی آقا نیما در مورد پاور های دیگه که چیزی نشنیدن هان؟
سلام کارت گرافیک من (ATI Radeon HD 5870 1 GB for Mac Pro(XFX
امروز هر نیم ساعت یه بار خاموش میشد.کیس رو که باز کردم دیدم فن کارت گرافیک نمیچرخه.بوی سوختگی احساس نکردم ولی احتمالاً فن گرافیکم سوخته،دمای کارت تا 93 میره و سیستم خود به خود خاموش میشه.
به نظر شما بیاد چکار کنم؟
آیا میشه فن کارت گرافیک رو تعویض کرد؟
اگه میشه قیمت فنش حدوداً چنده؟
قیمت نو این مدل کارت گرافیک چنده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ميتونيد تو بازار فن يدكش رو تهيه كنيد بستگي به كيفيت اون كولر داره از 40 تا 200 300 هست