برند پاور Queen هست و اونکه نوشتم مدلشه
تو قسمت settings و قسمت gpu burn-in چند قسمت وجود داره میخواستم بدونم رو کدوم حالت بگذارمشون :
Anti - ailasing
3D API
3D abject
در ضمن سرعت فن کارت گرافیک رو رو چند بگذارم ؟
Printable View
برند پاور Queen هست و اونکه نوشتم مدلشه
تو قسمت settings و قسمت gpu burn-in چند قسمت وجود داره میخواستم بدونم رو کدوم حالت بگذارمشون :
Anti - ailasing
3D API
3D abject
در ضمن سرعت فن کارت گرافیک رو رو چند بگذارم ؟
در گوگل سرچ کردم بنظر میاد این پاور نباید پاور با کیفیتی باشد و حتی این برند وب سایت رسمی درستی ندارد.نقل قول:
بنظرم نباید برای این گرافیک کارت گران قیمت به این پاور اعتماد کنید.
تفاوتی ندارد اصل این است که تمام هسته های گرافیک در ماکزیمم توان خود کار کنند که در همه تستها معمولا این اتفاق روی میدهد.نقل قول:
اول قضیه پاور را حل کنید که اگر پاور مناسب نباشد احتمال آسیب دیدن گرافیک و قطعات دیگر سیستم بسیار جدی است.
لطفا از برچسب کنار پاور عکس بگیرید و در تاپیک قرار دهید.
وب سایت : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عکس گرفتم خیلی با کیفیت نشد
بگین چه چیزش رو میخواین تا بهتون بدم
به این سایت مراجعه کنین مشخصاتش هست : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عزیز این یه پاور بی نام و نشونه که همونطور که گفتم وب سایتش هم خیلی آماتوریه.نقل قول:
لینکی که دادید درست نیست و لینک صحیح محصولتون احتمالا باید این باشه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من کمباین شاخه 12 ولتش را میخواهم، اگر ممکن است روی برچسب زیر ستون 12 ولت ببینید خروجی تا چند وات درج شده است. (البته اگر عدد صحیح درج شده باشد)
به هر حال از دید بنده به هیچ عنوان نباید از این پاور برای این گرافیک کارت استفاده کنید و به احتمال قوی مشکلات بوجود آمده از پاور است.
تا گرافیک یا هارد دیسک شما نسوخته پاورتون را تعویض بفرمائید.
اینم عکس:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز نیما جان شد یا نشد ؟!:1. (35):
دوست عزیز پاور با این مشخصات کاملا مشخصه که معتبر نیست ! روی هر ریل 12V 25 آمپر؟! شدنی نیست. اگر این پاور حتی Real هم بود باز هم به نظر بنده برای HD7970 کم بود و بهتره یک پاور بالای 650W تهیه کنید.نقل قول:
همانطور که آرمان گرامی فرمودند از اعداد مشخصه که با یک پاور خروس نشان طرف هستیم :wink:نقل قول:
قبل از اینکه گرافیک کارتتون بسوزه این پاور را تعویض کنید. ( من باشم حتی 1 ثانیه هم با این پاور سیستم را روشن نمی کنم )
یعنی مشکل داغ کردن و بلند شدن صدای فن کارت تمام و کمال مربوط به پاور هست ؟؟؟؟:1. (2):
پاور tonb TPX 650 watt به نظرتون انتخاب خوبیه ؟؟( برای اورکلاک و اینکه کلا نیاز های سیستم رو مرتفع بکنه و یه چیزی هم زیاد بیاد ) « خودتون معرفی کردین!»
و همچنین برای کارای فرعی هم بشه
داغ شدن و بالا رفتن صدای فن زمان بازی کاملا طبیعی است ولی خاموش شدن سیستم یک زنگ خطر برای اعلام مشکل است.نقل قول:
اگر گرافیک شما دارای سیستم خنک کننده ریفرنس باشد قطعا صدای زیادی خواهید داشت که به جز تعویض کولینگ که باعث ابطال گارانتی کارت شما می شود راهی برای کم کردن صدا ندارید.
متاسفانه پاوری که معرفی کردم دیگر موجود نیست و دیگر هم وارد نخواهد شد.
شما از پاورهای با پدر مادر مثل آنتک ، ترمالتیک و ...... پاور بالای 600 وات ریل انتخاب کنید پاسخگوی نیاز شما هست.( قبل از خرید پاور جدید حتما مدل را انتخاب و در فروم مشورت کنید)
الان سیستم شما به دلیل استفاده از این پاور در خطر است بعد از اینکه این مسئله حل شد تستهائی که گفتم را انجام بدهید و نتایج را اعلام کنید تا در مورد دما و صدای فنها صحبت کنیم.
چند تا سوال برام پیش اومده امیدوارم پاسخ بدین با تشکر ::
کلا این پاور به درد سیستم و کارت گرافیک من نمیخوره درسته و حتما باید تعویض بشه ؟
میشه بگین منظور از کولینگ و تعویض اون چیه ؟
سیستم خنک کننده ریفرنس چیه ؟
یعنی من با همین پاور کارهایی که گفتینو انجام بدم ؟ (شما که گفتین خظرناک و جدیه )
--
لطفا یک پاور خوب و مناسب با همون شرایط که در قسمت های قبلی ذکر کردم بهم معرفی کنید ممون.
بله درسته من وقتی مثلا بازی کرایسیس 2 رو رو آخرین درجه ی تنظیمات اجرا میکنم خیلی زود سروصدای فن بلند میشه و کارت به شدت داغ میکنه حتی دمایش تا 88 و بعضی مواقغ هم تا 94 95 هم میره که حتی شده باعث خاموش شدن و یا ری استارت شدن سیستم هم میشه ولی مشکلی در اجرای بازی ندارم بازی روی رزولیشن 1080×1920 (همه ی بازیها از جمله بتمن آرکام سیتی) و حالت very high خیلی راحت و بدون کوچکترین گیر و خیلی روون اجرا میشه تنها مشکل همین بلند شدن صدای فن کارت و داغ کردنه اونه که خودمم گیج شدم به چه دلیله لطفا راهی برای این مشکل پیدا کنید باتشکر فراوان