سلام امروز با کمک دئستان یه r7 260 saphire خریدم مشکل اینه وصلش کردم خروجی نمیده اما وصلش میکنم به گرافیک مادربرد مشکلی نداره بالا میاد ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام امروز با کمک دئستان یه r7 260 saphire خریدم مشکل اینه وصلش کردم خروجی نمیده اما وصلش میکنم به گرافیک مادربرد مشکلی نداره بالا میاد ممنون میشم راهنمایی کنید
|
مشخصات سیستم به همراه مشخصات پاور.کابل برق pcie رو متصل کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mR.Rian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mR.Rian (01-11-14)
ببخشید من از سخت اقزار زیاد جالیم نیست این کابلی که میگید کدومه ؟
یک فیش که روی پاور شماست که به پشت کارت گرافیک وصل میشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mR.Rian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mR.Rian (01-11-14)
بله دیدم اما سیم 6 پین ندارم 8 پین دارم
8 پین برای pcie نیست .بگردید پیدا میکنید چون پاور 430 یک فیش pcie دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mR.Rian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.green-case.com/products/p...odel=GP430A-EU
|
power 430 green
mainboard a75 asus
ram :2x 4gb
cpu corei 3
کابل برق pcie رو متصل کردید به کارت گرافیک ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mR.Rian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mR.Rian (01-11-14)
چیزی به کارت گرافیکم وصل نیست
خوب باید وصل کنید . یکی از سیم های پاور روش نوشته pcie که 6 پین هست باید اون رو وصل به گرافیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mR.Rian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (02-11-14), mehrdad_ab (02-11-14), mR.Rian (01-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks