بله خمیر رو کاملا پاک کنید . خمیر خوب تهیه کنید . و فقط روی مربع وسط GPU بزنید .
این خمیر رو بگیر
ThermalRight Chill Factor III
با الکل شستمش راستی یه سوال .. فن و هت سینکو کامل در آوردم.. اون خمیرش باید عوض شه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KOOROSH K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-08-14), KOOROSH K (25-08-14), Morteza.m1371 (25-08-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی عزیز... اینم عکس از نرم افزار به همراه دمای کارکرد در حالت عادی ویندوز
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان متاسفانه خمیر رو هم عوض کردم مشکلش حل نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... نظر دیگه ایی ندارین؟
hdrn70 (25-08-14), Morteza.m1371 (25-08-14)
الان مشکل قدیمی رودارید یاجای دیگه مشکل پیداکردید؟
hdrn70 (26-08-14)
فرکانس رو 100 تا کم کردم باز خوب نشد.... جان همون مشکل قدیمی... تمام کارایی که است که اساتید گفتن انجام دادم ولی ...
فقط نمیدونم چرا با یه بار ریست همه چی درست میشه!!! عجیبه واقعا
با نرم افزاری که گرافیک رو تحت فشار بگذاره تست بشه احتمالا با بالا رفتن دما اینطوری میشه سرعت فن رو به صورت دستی افزایش بدید
از اخرین درایور موجود در سایت تولید کننده گرافیک استفاده بشه
hdrn70 (27-08-14)
|
با نرم افزار Furmark به گرافیک استرس وارد کردم... بار اول طبق معمول خراب شد و بهد ریست نزدیک به 10 دقیقه با نهایت استرسی که وارد کردم هیچ موردی براش پیش نیومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KOOROSH K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان کاتالیست چه ورژنی رو نصب کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hdrn70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (27-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks