مشخصات سیستم و پاور را قید کنید
سلام من از وقتی کارت گرافیکمو عوض کردم وقتی دارم با سیستمم کار میکنم یهو صفحه مانیتورم میره و دکمه ریست هم کار نمیکنه باید از دکمه پاور استفاده کنم تا خاموش شه و فن کارت گرافیک هم با سرعت بالا کار میکنه و وقتی سیستمو دوباره میخوام روشن کنم صدای بوق مادربرد میاد که باید رم رو بردارم دوباره بذارم تا درست بشه و این اتفاق هم به نظرم وقتی میرم داخل برنامه GPU Tweak II ASUS سرعت فنو کم و زیاد میکنم و میام بیرون بعد از چند دقیقه اتفاق میفته
وقتی هم اون کارت گرافیک قبلیم فروختم از گرافیک آنبرد استفاده میکردم و حالا این کارت گرافیک گذاشتم و ویندوز هم بین این مدت عوض نکردم
|
CPU: Intel Core i5 6500
Ram: 8GB Single G.Skill 3000 CL15 Ripijaws
GPU: AMD Radeon R7360 OC 2GB DDR5 ASUS
MB: GA-Z170x-Gaming 3
Power: Green 600 A-HP
بایوس مادربرد باید اپدیت بشه . آخرین بایوس را از سایت گیگابایت دریافت و اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadreza805 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت گرافیک هم روی سیستم دیگه تست کنید . این تصویر رفتن بیشتر مربوط به کارت گرافیک هست .
mohammadreza805 (09-08-16)
بایوس اخرین ورژنه نیازی هست دوباره آخرین ورژن فلش بزنم؟
چه نسخه ای هست تا چک کنم .در کل شما روی تست کارت گرافیک متمرکز بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadreza805 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
وااای من بایوس GA-Z170x-Gaming 3 rev 1.0 فلش کردم روی GA-Z170x-Gaming 3 rev 1.1 فک کنم بخاطر اینه
چون ورژن بایوسشون فرق میکنه
آخرین ویرایش توسط mohammadreza805 در تاریخ 09-08-16 انجام شده است
اشتباه بایوس زدید . آخرین بایوس rev خودتون رو بگیرید و اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadreza805 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من بایوس خود مادربرد هم گرفتم آپدیت کردن اما امروز دوباره صفحه میره و سیستم روشنه وقتی برنامه GPU Tweak II استفاده میکنم اینجوری میشه نمیدونم چرا
ویندوزم عوض کنم درست میشه؟
بعد از اینکه سرعت فنو میذارم روی اتوماتیک بعد از چند دقیقه اینجوری میشه اما سرعت فن که دستی میبرم بالا اینجوری نمیشه
آخرین ویرایش توسط mohammadreza805 در تاریخ 10-08-16 انجام شده است
این ایراد برنامه GPU TWEAK هست . ربطی به مادربرد نداره . چرا از برنامه MSI استفاده نمیکنی . باگ کمتری هم داره نسبت به این برنامه اسوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadreza805 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks