AMD>INTEL (11-09-14), M3RS4D 50062 (11-09-14), Maverick1 (18-09-14), SOHR@B (11-09-14)
آقایون من یه بار برا همیشه میخام بحث کنیم که تفاوت این دو کارت گرافیک (Quadro و Fire Pro در برابر کارت های گیمینگ) چیه؟
همونطور که میدونین خیلی ها معتقدن کارت گیمینگ هم برا گیم مناسبه و هم بهتر از اون با جزئیات بالایی که داره ، برا رندر هم عالی هه که در این صورت اساس وجود کارت های رندرینگ زیر سئوال میره که پس به چه درد میخوره و چرا حتی تو لپتاپ های رندرینگ ، از کارت های کوادرو استفاده میشه و از اون طرف هم بضی ها مثل من بر عکس اعتقاد دارن
میخاستم این قضیه کامل روشن بشه و هر کی هر اطلاعاتی داره بزاره
از آقا مهراد و آقا شهریار هم خواهش میکنم در صورتی که براشون امکان داره ، هر دوی این گرافیک رو تست کنن و نتیجه شو بگن
AMD>INTEL (11-09-14), M3RS4D 50062 (11-09-14), Maverick1 (18-09-14), SOHR@B (11-09-14)
|
این مسئله تو سایت بررسی خارجی هم خیلی کم بهش توجه شده . تاپیک خوبی ایجاد کردی.لینک زیر هم مقایسه دو کارت quadro و firegl هست
Nvidia Quadro vs. AMD FirePro: Review of Professional Graphics Cards with Kepler and Southern Islands Architectures. Page 6 - X-bit labs
این هم قیاس k2000 با geforce 770 4gb هست
http://versus.com/en/nvidia-quadro-k...gtx-770-gc-4gb
*MoJtAbA* (11-09-14), Maverick1 (18-09-14), Rezasam1 (11-09-14), SajjadKhati (11-09-14), SOHR@B (11-09-14)
ممنون گلپسر
یکی از دوستای برنامه نویسم گفتش تست کرد ، دو تا فایل کتابخونه (Dll) بنام های Opencl و Cuda تو کارت های گیمینگ پردازشی 20 برابر سریعتر از cpu هه
حالا سئوال اینجاست که اولا OpenCl فرقش چیه با OpenGl که رابط اغلب رندرینگ هه ، و دوما آیا همه ی نرم افزارای رندر از این دو فایل کتابخونه استفاده میکنن و اگه نه ، چه نرم افزارایی استفاده میکنن و سوما برا بقیه ی نرم افزارای رندری که استفاده نمیکنن از این کتابخونه ها ، اونوقت کارت های کوادرو کارایی داره ؟ و اینکه کارایی این دو کارت برا این دو تا کتابخونه هم یکی هه یا یکی از یکی دیگه خیلی بیشتره؟
کلا موندم که کی کارت های کوادرو کارایی دارن؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 11-09-14 انجام شده است
AMD>INTEL (11-09-14)
تو اون لینک xbit labs این کارتهای کوادرو و fire gl رو تو برنامه های مختلف مقایسه . مثل اتوکد و مایا و .... و کاش یک کارت گیمینگ هم تو این مقایسه میاورد .
این هم یک نگاهی بنداز
http://www.tomshardware.com/reviews/...card,3493.html
از کمی قدیمی بودنش صرف نظر کنیم مقایسه خوبی داشته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (11-09-14), hr..akbarinia (11-09-14), Rezasam1 (11-09-14), SajjadKhati (11-09-14)
سلام دوستان
سلام سجاد TokioHotelهستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان تو میگی کدوم بهتره.....بعضی ها میگن اصلا واس کارمن گرافیک نمیخواد
3d max و طراحی داخلی و نقشه کشی ساختمانو اینا
میگن فقط رم و سی پی یو
SajjadKhati (18-09-14)
به گلپسر . میدانم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که اثبات شده هه که گرافیک تو اون مواردی که تو پست اول گفته شد و همینطور تو بضی از جاهای دیگه قدرت پردازشی 20 برابر سریعتر از cpu داره
اما اینکه گرافیک گیم به دردت میخوره یا رندرینگ ، والا دقیق نمیدونم
به نظر من که گرافیک رندرینگ به دردت میخوره
حالا بزار اوستا نیما و امید و بقیه ی اساتیدا ببین چی میگن
Maverick1 (20-09-14)
|
برای شما با توجه به برنامه های مورد استفاده . مقدار رم سیستم خیلی مهمه . یک گرافیک مثل r9 270x هم کاملا پاسخگوست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Maverick1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهایت کارتی که بهت پیشنهاد میکنم .
GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5
Maverick1 (20-09-14), SajjadKhati (18-09-14)
این گرافیک های گیمینگ خروجی سریع تری میدن ولی کیفیت پایین تری دارن
ولی گرافیک های رندرینگ تا حدودی کند تر هستن ولی کیفیت خیلی بالاتری دارن وقتی ازشون خروجی میگیری
alinajafi78 (18-09-14), Maverick1 (20-09-14)
قربون سجاد
آره داداش خودمم R9 270x مد نظرم بود
اون گرافیکا که گرونه
سجاد حتما گرافیک رندرینگ به درد میخوره ولی نه محدودیت پولی نداشته باشی و کارت واقعا حرفه ای و سنگین باشه با گرافیک تو نرم افزارات
SajjadKhati (20-09-14)
البته فک کنم کارتای انویدیا تو رندر نرم افزار بهتر باشه یه خورده
بازم نمیدونم گلپسر
بزار ماه پسران دیگه بیان بگن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks