سلام دوستان
چطور میشه فرکانس کارت گرافیک رو ثابت نگه داشت؟ بین 1200 تا حدود 1450 متغیره (gtx 970) ، میخواستم ببینم به جز بایوس راه دیگه ای هم برای اینکار هست؟
همچنین امکان اندرولت رو هم بهش دسترسی ندارن در afterburner
سلام دوستان
چطور میشه فرکانس کارت گرافیک رو ثابت نگه داشت؟ بین 1200 تا حدود 1450 متغیره (gtx 970) ، میخواستم ببینم به جز بایوس راه دیگه ای هم برای اینکار هست؟
همچنین امکان اندرولت رو هم بهش دسترسی ندارن در afterburner
|
ABC.ABC (22-03-18)
به چه دلیل قصد ثابت کردن فرکانس رو داری ؟ بوست خودکار که ویژگی فوق العاده ایست . من متوجه دلیل این کار نیستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABC.ABC (22-03-18)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-Ravesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کار محاسباتی میخوام همیشه در یک فرکانس باشه به طور مثال فرکانس 1380 که قدرت خوبی داشته باشه و گرمای کم ، همچنی برای کاهش ولتاژ پایداری بهتری داشته باشه
مشکل اینجاست همینکه بایوس رو ماد میکنم دیگه نمیتونم فلشش کنم و خطا میده: (maxwell bios tewker 1.36 + nvlash 5.427)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق کارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABC.ABC (22-03-18)
asus gtx 970 strixبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
موقع فلش باید از سویچ های فورس استفاده کنید . سرچ کنید پیدا میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nvflash -4 -5 -6 yourbios.rom
ABC.ABC (22-03-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks