در این فیلم آموزشی تو محیط XP توضیح دادم. تو محیط Seven هم زیاد تفاوت نداره...
refresh_rate.rar - 5.5 Mb
محبت کنید بفرمائید از کجا چک کنم و چه چیزی رو دقیقا بیاروم تا بدم خدمت شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان اون لپ تاپ واقعا باهاش کار داریم و قابل استفاده نیست . ادم چشم هاش کور میشه و خاموشش کردم مجبورا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این فیلم آموزشی تو محیط XP توضیح دادم. تو محیط Seven هم زیاد تفاوت نداره...
refresh_rate.rar - 5.5 Mb
|
سلام
در سون در قسمت display و ریزولشن و advanced تونستم rate رو پیدا کنم اما فقط 60 رو داشت.
لپ تاپ خودم هم همین 60 رو فقط داره ممنون از پیگیری مشا
عجیبه من روی گزینه دیسپلی که کلیک کردم یک جا زده بود amd در مورد گرافک که زد... م و ارور زیر رو داد
من فکر کنم گرافیکش نصب نشده همون درایور منظورمه
اما اخه من یک سری درایو از سیت توشیبا با توجه به مدل دستگاه دانلود کردم و نصب کردم نشد. اخه اون عکسی کخ رفیقمون از گرافیکش گذاشت مال من اصلا اون ها رو نداره
ئ رفتم سایت ای ام دی با نرم افزار جستجو گر مخصوص درایئرش پیدا دانلود و نصب کردم اما ارور میده شاید از چیز دیگری هست
http://www.myup.ir/images/36753983956856286089.jpg
یک درایور از ساتی amd و یک درایور از سایت توشیبا دانلود کردم
یکی AMD display driver 8.8862
یکی هم 12-6_vista_win7_64_dd_ccc.exe
نصب میکنم ظاهار نصب هم میشه چون sleep و انواع ریزولشن ها هم میاد با اندازه های مختلف
اما مشکل پابرجاست
این ارروی که دریافت می کنید میگه درایور نصب نیست و می بایست درایور مناسب رو نصب کنید.
یه تصویر از GPUZ بزارید لطفا و مدل دقیق لپتاپتون رو هم ذکر کنید.این نکته رو هم فراموش نکنید که ممکنه نسخه سیستم عامل نصب شده با درایور گرافیک شما ناسازگار باشه،این مشکلات خیلی در محیط 7 شایع هستش.
Rezasam1 (19-07-12)
گرامی شما باید نسخه مخصوص نوت بوک را دانلود بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://support.amd.com/us/gpudownloa...b_win7-32.aspx
Rezasam1 (19-07-12)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks