سلام دوستان!
مانیتورهای سامسونگ p22500 دارای menu لمسی (touch) هستند. ولی نمیشه باهاشون خوب کار کرد. شاید مانیتور من اینجوریه, شما هم به این مشکل خودرین؟ فقط روشن خاموش و Auto خوب کار میکنن
میشه بگین چطور تنظسم میشن؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان!
مانیتورهای سامسونگ p22500 دارای menu لمسی (touch) هستند. ولی نمیشه باهاشون خوب کار کرد. شاید مانیتور من اینجوریه, شما هم به این مشکل خودرین؟ فقط روشن خاموش و Auto خوب کار میکنن
میشه بگین چطور تنظسم میشن؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من p2050 دارم که مثه شما کلیدهاش لمسیه اما خیلی راحته . چطور میگید نمیشه باهاش کار کرد ؟ اما کلا برای کم تر کردن استهلاک مانیتور می تونید نرم افزارهای سی دی مانیتورتون رو نصب کنید . یکیش ( الان اسمش یادم نیست ) بهتون اجازه میده تمام تنظیمات رو با موس و از توی ویندوز انجام بدید و دیگه به دکمه های لمسی دست نزنید .
کاربر شهرسختافزار
اگر با کابل DVI وصل کرده باشيد خيلي از تنظيمات اتوماتيکه و نيازي نيست و به همين دليل منوها باز نميشن. اما اگر با کابل معمولي وصل کرده باشيد با کليدهاي غير لمسي بغل مانيتور اين کار شدنيه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط young2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks