ایول دمت گرم خوب شد گفتی...خوب اون خمیری که شما فرمودید اسم کاملش چیه؟یه بار بخرم (30 هزار تومنو سر ببرم) چقدر میتونم استفاده کنم؟یعنی داخلش چقدر خمیر داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول دمت گرم خوب شد گفتی...خوب اون خمیری که شما فرمودید اسم کاملش چیه؟یه بار بخرم (30 هزار تومنو سر ببرم) چقدر میتونم استفاده کنم؟یعنی داخلش چقدر خمیر داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14)
|
|
گفتم که اسم کاملش Deep Cool Z9 هه
قدرتمندترین هست اما شاید به میزان پولی که میدی ارزش خرید نداشته باشه . اگه پول برات مهمه و قدرت خرید اونو نداری ، Deep Cool Z5 رو بگیر که 16 تومنه
بسته به استفاده ات داره . حدود 5 تا 8 سیستم رو میتونی خمیر بزنی
امید جان من یه چیزی بهش گفتم اون سریع رفت کارو انجام داد نذاشت 2ثانیه بگذره... من دیگه بهش زنگ نزدم چون منو میکشه ، ولی فردا میرم خونشون ببینم شاید تونستم کاری کنم...(فکر کن مثلا دوشاخرو به پیریز نزده باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
- - - Updated - - -
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 08-11-14 انجام شده است
AMD>INTEL (08-11-14)
پس میرزه برادر جااااانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپست هه
چیپس منم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وظیفه کنترل اطلاعات تمام ورودی و خروجی ها رو داره . یه جورایی کار مخچه ی آدمو میکنه
بده cpu ، مهم ترین قطعه هست و البته مهم ترین قطعه روی مادربرد که عمده ی گرون بودن یا نبودن مادربرد رو معلوم میکنه
seyed mamali (08-11-14)
بالاخره میشه اون هیت سینکه که زیرش چیپست هست رو بازش کرد؟هر چند سال (یا قرن)باید این کار صورت بگیره؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 08-11-14 انجام شده است
|
|
بله میشه . ولی هر چیزی زمانی دارد . برای چیپست مادربرد شاید سالها نیاز به تعویض خمیر سیلیکون نباشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
درود برشما پس تا سال دیگه این بحث رو ببندیم برادر...
البته این مادربردی که من دارم خوب نیست به عوض کردن خمیر نمیرسه!!!
SajjadKhati (08-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks