SajjadKhati (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
عکس بگیر ازش . ولی اگر چیپست هست دست نزنی بهتره . چون کمی فشار وارد کنی احتمال خراب کردنش هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس میرزه برادر جااااانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد منه...کارت گرافیکم ندارم یه دونه 5450 داشتم که انداختمش دور...!!!!
اون قرمزه منظورمه...یه توضیحاتی در موردش بدید ببینیم چیه:(من تو همه مادربردا دیدم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14)
این مادربرد که یکسال نشده وارد بازار شده نیازی به خمیر سیلیکون نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14), seyed mamali (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
|
چیپست هه
چیپس منم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وظیفه کنترل اطلاعات تمام ورودی و خروجی ها رو داره . یه جورایی کار مخچه ی آدمو میکنه
بده cpu ، مهم ترین قطعه هست و البته مهم ترین قطعه روی مادربرد که عمده ی گرون بودن یا نبودن مادربرد رو معلوم میکنه
seyed mamali (08-11-14)
آره من تازه گرفتمش...منظور من برای آیندس...ولی همه از اون چیزا دارن
مثلا این عتیقه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عتیقه عکس مادربرد دوستمه....
پولدارنا ولی نمیدونم چرا سیستمشو عوض نمیکنه...!!!؟؟؟
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 08-11-14 انجام شده است
SajjadKhati (08-11-14)
بالاخره میشه اون هیت سینکه که زیرش چیپست هست رو بازش کرد؟هر چند سال (یا قرن)باید این کار صورت بگیره؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 08-11-14 انجام شده است
بله میشه . ولی هر چیزی زمانی دارد . برای چیپست مادربرد شاید سالها نیاز به تعویض خمیر سیلیکون نباشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود برشما پس تا سال دیگه این بحث رو ببندیم برادر...
البته این مادربردی که من دارم خوب نیست به عوض کردن خمیر نمیرسه!!!
SajjadKhati (08-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks