اگه فن ها جدا نشن چی اوستا امید؟
چه مشکلی پیش میاد؟
اگه فن ها جدا نشن چی اوستا امید؟
چه مشکلی پیش میاد؟
seyed mamali (08-11-14)
|
|
والا این مورد رو نیما جان مطرح کردند .خودشون میان دقیق توضیح میدن .ولی احتمال برگشت ولتاژ به قطعات هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
آره آقا امید امروز دوست من سر این قضیه بد بخت شد....اگه 1 ساعت زودتر میومدم توسایت این مطالبو مطرح میکردم اون شاید فن هارو جدا میکرد و سیستمش از بین نمیرفت(الآن زنگ زده به من میگه سید خدا لعنتت کنه تو به من گفتی برو باد بگیر...)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---
یه هیت سینک روی مادربرد هست(بازم نمیدونم زیرش چیه اگه بگید خوبه والا)زیر اون رو هم میشه از اون خمیر زد؟(اصلا زیرش چی هست؟
SajjadKhati (08-11-14)
هر کاری باید با اطلاعات از جوانب کار باشه . اون بالا نیومدن سیستم هم شاید با دوباره جا زدن قطعات و CLEAR CMOS حل بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خمیر سیلیکون هم عالیه
http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D8%A8%D8%...9-amasan-.html
راستی دوستم که سیستمش خدابیامرزه...این اطلاعات رو در کل برای خودم میخام(و اینکه اگه یه روز یه بدبختی به من اعتماد کرد و ازم سوال پرسید یه چیزی برای گفتن داشته باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ،،، قضیه مثل امروز نشه که بخاطر جدا نکردن فن ، سیستم دوستم رفت اون دنیا پیش شمر و بقیه دوستان)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14)
یه هیت سینک روی مادربرد هست(بازم نمیدونم زیرش چیه اگه بگید خوبه والا)زیر اون رو هم میشه از اون خمیر زد؟(اصلا زیرش چی هست عقل ناقص من میگه چیپست مادربرده؟؟؟!!!)
|
|
عکس بگیر ازش . ولی اگر چیپست هست دست نزنی بهتره . چون کمی فشار وارد کنی احتمال خراب کردنش هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد منه...کارت گرافیکم ندارم یه دونه 5450 داشتم که انداختمش دور...!!!!
اون قرمزه منظورمه...یه توضیحاتی در موردش بدید ببینیم چیه:(من تو همه مادربردا دیدم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14)
این مادربرد که یکسال نشده وارد بازار شده نیازی به خمیر سیلیکون نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14), seyed mamali (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
آره من تازه گرفتمش...منظور من برای آیندس...ولی همه از اون چیزا دارن
مثلا این عتیقه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عتیقه عکس مادربرد دوستمه....
پولدارنا ولی نمیدونم چرا سیستمشو عوض نمیکنه...!!!؟؟؟
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 08-11-14 انجام شده است
SajjadKhati (08-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks