با دستگاه دمنده . شما با جدا کردن اتصالات پاور به مادربرد یا جدا کردن فن پردازنده از سوکت مادربرد این کار رو انجام بدید .
دوستان خسته نباشید....اطلاعاتی میخاستم در مورد باد گرفتن و تمیز کردن درون کیس...واینکه موم CPU و کارت گرافیکو از کجا باید گیر بیارم و موم CPU و کارت گرافیکو چند وقت یکبار باید عوض کنم؟
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 08-11-14 انجام شده است
|
iceeeeeeee (08-11-14), SajjadKhati (08-11-14), seyed mamali (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
در مورد موم CPU و کارت گرافیک هم یه توضیحاتی میدید؟....موم رو از کجا بخریم و چه زمانی اقدام به موم زنی کنیم؟(چند وقت یه بار)
SajjadKhati (08-11-14)
البته آقای AMD>INTEL من خودم فعلا کیسو نمیخام تمیز کنم چون تازه کیسو خریدم ، برای یکی از دوستان پرسیدم که امروز کیسشو برداشته برده آپاراتی سر کوچه باد گرفته و بدبخت شده!!!!
موم چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14), seyed mamali (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
آقا ما درو داهاتی هارو ببخش تو رو خدا ببین گیر چه آدمایی افتادی برادر...؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
منظورم از موم همون ماده ای هست که روی CPU وجود داره...رو کارت گرافیک هم هست...نمیدونم اسمش چیه ولی به مرور زمان دیدم که از بین میره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت خمیر سیلیکون هست . که سالی یکبار برای پردازنده رو دوباره میزنی البته خیلی کم .
SajjadKhati (08-11-14), seyed mamali (08-11-14)
اگه فن ها جدا نشن چی اوستا امید؟
چه مشکلی پیش میاد؟
seyed mamali (08-11-14)
والا این مورد رو نیما جان مطرح کردند .خودشون میان دقیق توضیح میدن .ولی احتمال برگشت ولتاژ به قطعات هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
اگه پول داره دوستت سید ، خمیر سیلیکون Deep Cool Z9 رو بگیره
البته گرونه . 30 تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks