سلام می خواستم بپرسم که geforce experience انویدیا (نرم افزار) بازی های مرا اصلا نمی شناسد و نمی تواند بهینه سازی کند. خسته شدم اینقد در به در دنبال راه حلش گشتم. لطفا راهنمایی کنید.
سلام می خواستم بپرسم که geforce experience انویدیا (نرم افزار) بازی های مرا اصلا نمی شناسد و نمی تواند بهینه سازی کند. خسته شدم اینقد در به در دنبال راه حلش گشتم. لطفا راهنمایی کنید.
|
designme (30-05-16), Mehrdad.A 88 (30-05-16)
اجرا کردم بازم درست نشد.
ورژن برنامه geforce experience که نصب شده چندهستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با همون درایور کارت گرافیک نسخه 368.22 نصب شد که بهم داده بودین.
الان وضعیت بهتر شد با درایور جدید یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نه اصلا هیچ تغییری مشاهده نشد.
با بازی های کرک شده مشکل داره که بایدم داشته باشه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
ببخشید آقایAMD>INTEL می تونم بپرسم چرا پاسخ نمی دید؟ اگه کاری هم دارید خب بگید من هم قانع بشم. دو ساعته معطلم علاف که نیستم.
عزیز دل برادر دوستمون جواب صحیحی دادند . طلبکارانه نباید برخورد کنید .این برنامه عموما با بازیهای کرک شده مشکل داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (30-05-16), TechRadar (30-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks