سلام
سیستم رو روشن میکنم روشن میشه اما مانیتور هیچ تصویری رو نمیده
تقریبا اطمینان دارم که گرافیکه اما وقتی گرافیک رو می بردارم یه بوق بلند میزنه و وقتی وصلش میکنم هیچ بوقی نمیده
راستی مانیتورم سالمه
چیکار کنم؟
سلام
سیستم رو روشن میکنم روشن میشه اما مانیتور هیچ تصویری رو نمیده
تقریبا اطمینان دارم که گرافیکه اما وقتی گرافیک رو می بردارم یه بوق بلند میزنه و وقتی وصلش میکنم هیچ بوقی نمیده
راستی مانیتورم سالمه
چیکار کنم؟
|
پایه های گرافیک رو با پنبه الکل تمیز کنید . همینطور اسلات رو با مسواک آغشته به الکل خشک شد دوباره تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fbahman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل گرافیکت رو بنویس . در ضمن برق جدا میخوره یا فاقد برق مجزا هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلش gigabbyte gv-nx62tc256p4-rh
اسلات و پایه گرافیگ رو با اسپری مخصوص شستشو دادم فایده نداشت
برق مجزا نداره
راستی سیستم گرافیک آنبرد هم نداره
آخرین ویرایش توسط fbahman در تاریخ 13-05-14 انجام شده است
این گرافیک سالهاست که کار کرده . احتمال زیاد خراب شده . باید اقدام به تعویضش کنی .
- - - Updated - - -
البته این نکته رو اضافه کنم . احتمالا از بایوسش هست . که تنها میتونی روی دستگاهی که vga onboard دارد فلشش کنی
http://download.gigabyte.eu/FileList...56p4-rh_f2.exe
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی قابل تعمیر نیست؟؟؟؟؟هدفم اینه تعمیرش کنم
با سشوار و قلع چیپ گرافیک رو حرارت دادم بازم خوب نشد
این ایراد میتونه از قسمت pwm گرافیک یا حتی بایوس باشه . این کارت قدیمی ارزش تعمیر ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fbahman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-05-14), fbahman (14-05-14), hamed_eminem (13-05-14), Rezasam1 (13-05-14)
|
برند پاورتون چي هست؟
با چند تا پاور امتحان کردم نشد
اما یه گرافیک دیگه تست کردم درست شد حتما گرافیکه
رفیق من دیروز هم عرض کردم گرافیک مشکل پیدا کرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fbahman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه شات از گرافیک بزاری بهتر میشه تصمیم گرفت
fbahman (15-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks