پیشنهاد میکنم کارت روی یک سیستم دیگه تست کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم کارت روی یک سیستم دیگه تست کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (31-08-18), SajjadKhati (30-08-18)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست کردم ولی نشد
این که اصلا در میاوردم و دوباره جا میذاشتم هم نمیومد
به نظرت مشکل سخت افزاری هه؟ ممکنه از کابل hdmi باشه؟ (اینم بگم که کابل با بقیه ی گرافیک ها مشکلی نداره)
از یه تعمیرکار پرسیدم ، گفت احتمالش خیلی خیلی مه که واسه سخت افزار باشه . نرم افزاری هم من از آپدیت بایوس تا ریست بایوس ، همه کار را انجام دادم.
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 30-08-18 انجام شده است
Speed Racer (22-09-18)
احتمالا کارت مشکل داره در قسمت HDMIبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون موارد نرم افزاری رو اجرا کردی و کارت قبلی هم با همین کابل جواب میداده
DOOM999 (31-08-18), SajjadKhati (30-08-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
ویندوز رو دوباره عوض کردم. این بار که نرم افزار msi after burner را نصب کردم (نسخه ی 4.3.0) و در تنظیماتش در سربرگ on screen display ، گزینه ی toggle on screen display را روی دکمه ی f8 میذارم و با اونکه در سربرگ monitoring اش ، همه ی تیک های مولفه های مورد نظر زده هست اما وقتی فیلمی نمایش میده یا تستی میخوام با msi kombastor کنم ، وقتی f8 را میزنم ، اطلاعات را نمایش نمیده . هر دکمه ی دیگه ای بجای دکمه ی f8 را هم ست کردم ولی بازم نمایش نمیده . توی ویندوز قبلی که همین ویندوز بود ، خوب بود. درایور هم همون نسخه ی 399.07 هه.
مشکل از کجاست؟
این نرم افزار ، پیشنیازی که نداره؟
-------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :
نسخه ی 4.5 را دانلود و نصب کردم ، درست شد.
جای تعجب اینجاست که در ویندوز قبلی که نصب بود و همین ویندوز بود ، نسخه ی 4.3 جواب میداد
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 30-08-18 انجام شده است
Speed Racer (22-09-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks