برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنون استاد امید
msi kombustor گزینه ای بنام core voltage داره ولی غیر فعال هه.
بجاش گزینه ی power limit شو تا 103 درصد بردم (بدون افزایش power limit ، بیشینه ی اورکلاک شو انجام نمیده) بعد فرکانس هسته را تا حدود 100 مگاهرتز زیاد کردم . بیشتر از این رو دیگه جواب نمیده (البته وقتی power limit را زیادتر کنیم ، مثلا روی 106 درصد ببریم ، افزایش فرکانس جواب میده ولی در اون صورت پایداری کارت کم میشه و بعد از 15 دقیقه ، برنامه بسته میشه) و فرکانس حافظه را تا 140 مگاهرتز (البته حافظه را تا 300 مگاهرتز هم میشه زیاد کرد که دیگه بازم تاثیر خاصی نداره)
این جوری کلا کردم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم چون سوکت تغذیه ی جداگانه نداره ، بیشتر از این جواب نمیده.
بیشتر از 55 دقیقه توی این حالت تست کردم. فریم بین 90 تا 94 مگاهرتز ، تغییر میکنه (حدود 5 فریم افزایش داشت)
کلا اورکلاک بشه یا نشه ، دماش همونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا از لحاظ اورکلاک ، کارت معمولی ای هست . ولی فن هاش خوبن . هم کم صدا و هم قدرتمند که دور فن را تا آخر زیاد کنیم ، فکر کنم 10 درجه ای دما را کم کنه.
-------------------------------------
با برنامه ی ASUS GPU TweakII که روی گزینه ی overclock mode اش میذارم ، فرکانس ها و کلا کارایی اش هیچ تاثیر و تغییری با حالت معمولی اش نداره!!

Bookmarks